Klanttevredenheid
9
Sander Hoogendoorn

Wil je Sander Hoogendoorn boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Sander Hoogendoorn voor een evenement.

Biografie Sander Hoogendoorn

Sander Hoogendoorn ziet het levenslicht in Delft, waar hij opgroeit onder oma’s vleugels, die naast hem woont.Een beetje dwars is hij al op de basisschool en dat is op de middelbare school nog niet anders. Gelukkig is hij een charmante jongen en weet hij zijn leraren in te palmen. Hij geniet in zijn pubertijd van metal en punk, maar ook van trance en hardstyle. Dat past niet in een overzichtelijk hokje en dus is hij een vreemde eend in de bijt. Na het VWO is hij zoals het een gezonde Hollandse jongen van zijn generatie betaamt aan het zoeken naar een goede toekomstinvulling. Van het een komt het ander en voor hij het weet is hij koerier voor een supermarkt.

Radiocarriere
Hoe heeft Sander dan de weg naar het mengpaneel weten te vinden? Opa brengt de uitkomst met een mengpaneeltje op zolder. Vanaf zijn tiende zit hij dagen te zwoegen met die knoppen. Daar besloot hij ook om DJ Tiësto te worden. Dat is hij uiteindelijk niet te geworden. Maar radio leek hem ook wel wat. Hij gaat dan aan de slag bij de RAZO (Delftse Radio Ziekenomroep). Al snel krijgt Sander zijn eigen programma bij Stadsradio Delft. KX Radio volgt al snel.

Daar presenteert hij 1,5 jaar op zondagmiddag Sanday, waar hij elke week een meisje uit eten vraagt. Maar hij draait ook al rap doordeweeks: De Koene Sandershow en Hi Ha Hoogendoorn. Tegenwoordig presenteert hij nog steeds op KX Radio. Daarnaast draait hij platen in een kroeg in Utrecht (Stairway to Heaven) op de vrijdagavond.

3FM
Met de complimentjes van Fred Siebelink en Rob Stenders op zak stuurt Sander een demo naar de 3FM DJ school en voilá… daar is hij dan. Je kunt 'm horen in het weekend en het weekend begint bij 3FM al op vrijdag. Tussen 01:00 en 04:00 uur presenteert hij de Freaknacht (ook te zien op Nederland 3) om vervolgens even de bank op de vierde etage op te zoeken.

Na een kleine powernap hoor je hem daarna op zaterdag tussen 07:00 en 10:00 uur met de CroisSanderShow en zondag ook, maar dan begint de show zelfs nog een uurtje vroeger. Dit ging Sander echter te ver en daarom presenteert hij iedere zondag het eerste uur van de CroisSanderShow vanuit z'n bed. Luister mee of kom er naast liggen!

Sander Hoogendoorn boeken doe je bij Viking Entertainment!

Sander Hoogendoorn boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Sander Hoogendoorn boeken?

EUR Prijs v.a. € 1150,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Sander Hoogendoorn
Sander Hoogendoorn
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095