Klanttevredenheid
9
Roy Donders

Wil je Roy Donders boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Roy Donders voor een evenement.

Biografie Roy Donders

Roy Donders. De stylist van het Zuiden is geboren en getogen in Tilburg. Inmiddels is deze zanger maar ook realityman niet van de buis weg te denken. Hij werd natuurlijk bekend als de stylist met de krultang en haarlak maar naast het werken in zijn eigen kledingwinkel en het ontwerpen van zijn eigen kledinglijn, zet Roy ook menig feesttent op zijn kop.
 

Roy Donders boeken

Met hits als Ga Voor Goud, Ik Wil Jou en Lalale weet Roy het publiek vanaf minuut één naar zich toe te trekken. Dit komt onder andere door het grote meezinggehalte en zijn enthousiasme op het podium.
 

Roy Donders boeken voor jouw evenement

De laatste jaren is Roy druk bezig geweest met zijn muziek en heeft hij onderandere samengewerkt songwritters Ton en Gerard Koopmans, die het lied 'Waar Ben Je Nou schreven voor de overleden grootouders van Roy. In 2019 verscheen de singele 'Al Mijn Maten' die de stylist van het zuiden schreef met Wesley Klein. Later dat jaar bracht Roy samen met Cory Konings in een deut de kerstsingle 'Voor iedereen De Allermooiste Dagen' uit.

Roy Donders boeken doe je bij Viking Entertainment!

Roy Donders boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Roy Donders
Roy Donders
Roy Donders
Roy Donders
Roy Donders
Roy Donders
Roy Donders
Roy Donders

Roy Donders boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Roy Donders
Roy Donders
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095