Klanttevredenheid
9
Roxeanne Hazes

Wil je Roxeanne Hazes boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Roxeanne Hazes voor een evenement.

Biografie Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is niet meer weg te denken in de Nederlandse muziekwereld. Al meer dan tien jaar en vele honderden optredens verder verblijd zij Nederland en België met haar vaders muziek maar ook haar eigen singles. Ieder jaar zingt zij in het uitverkochte Ziggo de Holland Zingt Hazes concerten. Door de jaren heen is zij enorm gegroeid als artiest en mens. Roxeanne was pas veertien toen zij al nummers schreef voor het album van haar broertje. Niet veel jaren later begon ze aan het schrijven van haar eigen muziek omdat het weer begon te kriebelen. Haar vaders muziek zal altijd de basis blijven maar door het schrijven van eigen nummers kan zij nu ook een andere kant van zichzelf laten zien. 

Zij was onder andere te zien bij De Wereld Draait Door, Radio 2 en natuurlijk bij de jaarlijks uitverkocht Holland Zingt Hazes concerten. Niet veel later volgde haar eerste single ‘Ik Was Toch Je Meisje’. 

Roxeanne Hazes is te boeken met live band en als tape-act. 
 

Roxeanne Hazes boeken doe je bij Viking Entertainment!

Roxeanne Hazes boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Roxeanne Hazes
Roxeanne Hazes
Roxeanne Hazes
Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Roxeanne Hazes
Roxeanne Hazes
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095