Klanttevredenheid
9
Ron Hendrix

Wil je Ron Hendrix boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ron Hendrix voor een evenement.

Biografie Ron Hendrix

Al op zijn 11e was Ron al geïnteresseerd in pianomuziek en met name de Hammond, die hij van zijn vader had gekregen nadat ze naar een demonstratie waren geweest in een muziekwinkel in hun dorp. Na wat rondkijken ging Ron zelf achter de Hammond zitten en begon hij zomaar wat te spelen. De verkoper zei: ''Die jongen heeft echt talent!''. Toen Ron de sound hoorde van de piano en de hammond, was hij meteen verkocht.

Ron begon al vroeg in verschillende bandjes te spelen en na de middelbare school had hij het al door: ''Dit is mijn passie.''. Hier wilde hij helemaal voor gaan. AL snel kwam hij achter dat zijn passie meer als SOLIST was weggelegd dan als groepsmuzikant. In 1989 kwam Ron terecht bij CenterParcs waar hij als solist en entertainer helemaal zijn ding kon doen als toetsenist-entertainer en ook de gasten waren erg enthousiast.

Samen met zijn broer Fred Hendrix richtte hij de band TERRA NOVA op, een band met eigen werk. Ze hebben 5 classic rock albums gemaakt en er volgde tussen 1998 en 2002 3 tours in England en Japan.(Tokio, Osaka, Nagoya en Saporro). Ook vormde zij samen het duo TOM&JERRY wat na tien jaar van naam veranderde in DOUBLE-XX. Als duo traden ze op bij bugalowparken, bedrijfsfeesten en bruiloften.

Ron treed nu alleen nog als solist op met een uitgebreid repertoire. Het programma is zeer divers met muziek uit de jaren '70, '80, '90 en '00 tot wel hedendaagse repertoire. Ook nummers John Legend en Ed Sheran komen voorbij. Daarnaast komt het Nederlands repertoire van volksmuziek en Nederpop voorbij. Ron is naast optreden, actief bezig met het schrijven van eigen compositie’s.

Ron Hendrix boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ron Hendrix boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Ron Hendrix

Ron Hendrix boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ron Hendrix
Ron Hendrix
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095