Klanttevredenheid
9
Rolling Beat Machine

Wil je Rolling Beat Machine boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Rolling Beat Machine voor een evenement.

Biografie Rolling Beat Machine

Rolling Beat Machine, beter bekend als de leukste band voor jouw feest. De band is te boeken met vijf muzikanten bas, toetsen, drums, gitaar en sax en natuurlijk zingen zij stuk voor stuk de sterren uit de hemel. 

Zij hebben enkel een stopcontact nodig om al de voetjes van de vloer te krijgen, de band zorgt zelf voor licht, geluid en de sfeer! De Rolling Beat Machine kan zich over aanpassen of het nou buiten, binnen, op kantoor, in de achtertuin of in de gymzaal is, overal is een feestje gegarandeerd! Mocht je tuin nou niet groot genoeg zijn kun je ook het kleine broertje van Rolling Beat Machine boeken, Flying Beat Machine, deze samenstelling bestaat uit 3 a 4 man net hoeveel er in de tuin past. Het motto luidt: ‘alles kan, niks moet, gezelligheid voorop!’

Wat deze band zo uniek maakt is dat zij optreden, als enige band in de wereld, met een magische machine. Alle benodigdheden zijn terug te vinden in die magische machine, welke een soort antieke steampunkmuzicoper is. Deze magische machine maakt de live-act helemaal compleet en uniek. Deze band met magische machine moet je een keer gezien hebben! 
 

Rolling Beat Machine boeken doe je bij Viking Entertainment!

Rolling Beat Machine boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Rolling Beat Machine
Rolling Beat Machine
Rolling Beat Machine
Rolling Beat Machine
Rolling Beat Machine

Rolling Beat Machine boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Rolling Beat Machine
Rolling Beat Machine
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095