Klanttevredenheid
9
Rogier

Wil je Rogier boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Rogier voor een evenement.

Biografie Rogier

Rogier van Oosterhout is geboren op 12 april 1976 in het Brabantse Oosterhout en is na het afronden van een sociaal pedagogische studie in Breda, journalistiek in Tilburg gaan studeren. In 2003 haalde hij hiervoor zijn diploma. Rogier heeft daarna nog 10 jaar met veel plezier in Tilburg gewoond en doet sinds 2008 zijn achternaam weer eer aan; hij is namelijk weer inwoner van Oosterhout.  Voor het grootste deel tenminste, want een derde van zijn tijd verblijft hij in Amsterdam.


Rogier werkt als zelfstandig trainer en coach voor diverse opdrachtgevers, voornamelijk op het gebied van management, communicatieve vaardigheden, teamcoaching en sales. Daarnaast is Rogier een veel gehoord en onderscheidend voice-over en beschikt hij over een eigen studio alwaar hij al menig uurtje heeft versleten. Als je goed luistert, kun je zijn stem namelijk horen in vele radio- en tv-commercials, animatiefilmpjes en voiceoverproducties van uiteenlopende opdrachtgevers, waaronder tot 2006 ook 3 jaar voor Net5.

Maar velen kennen Rogier vooral van zijn grote passie; presenteren. Sinds augustus 2001 werkt Rogier onder andere voor Omroep Brabant. Toen hij destijds op de ZAP!-redactie actief was als programmamaker, ontstond de mogelijkheid om te gaan presenteren. In een van de series uit dat programma, "Midden in het Nieuws", deed hij zijn eerste ervaring op. Oefening baart kunst, zo blijkt, want in eind 2010 presenteerde hij zijn 1000e aflevering. Rogier gaf intussen smoel aan verschillende programma's als Zinderend Zuiden, Carnaval en Route, Goeiemiddag Brabant, Oranje en Route, 3 Uurkes Vurraf, Keiebijters Kletstoernooi, Landlopers, Brabant Party, Team Terriërs, GezondTV, de Brabantse Dorpen Derby, Optocht TV, GezondTV Dossier, diverse series in het magazine ZAP! en een zeer groot aantal bedrijfsjournaals / bedrijfs- en promotiefilms.

Rogier is echt een multitalent en zit niet graag stil. Rogier is dus trainer, programmamaker, producer, verslaggever en/of presentator voor diverse bedrijfs- en tv-producties. En sinds 2003 heeft Rogier er een grote hobby bij; het maken van zelfstandige bedrijfsfilms, programma`s en commercials met een aantal net zo bevlogen en enthousiaste collega`s onder de naam TVteam. Kijk op www.tvteam.nl

En als hij niet werkt? Dan kom je hem misschien tegen in het theater, op festivals, op een terrasje in een van Brabants prachtige dorpen en plaatsjes, sjouwend door Amsterdam of Antwerpen, ergens in een museum,  op een bootje in de Biesbosch of op de Amsterdamse grachten.

Zijn motto is een kreet van Loesje:
Leven is het meervoud van lef!

Rogier boeken doe je bij Viking Entertainment!

Rogier boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Rogier

Rogier boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Rogier
Rogier
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095