Klanttevredenheid
9
Rob en Emiel

Wil je Rob en Emiel boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Rob en Emiel voor een evenement.

Biografie Rob en Emiel

Op het NK MAGIC in Ede was het duo "Rob en Emiel" de overtuigende winnaar!
Zij mogen zich de komende 3 jaar regerend Nederlands Kampioen Goochelen noemen EN zij zullen Nederland vertegenwoordigen op het aankomende WK Magic van 2021 in Canada. Het open Nederlands Kampioenschap bood een podium aan zo’n 40 acts van over de hele wereld. Deelnemers kwamen o.a. uit Taiwan, Ierland, Duitsland, Spanje en Zuid-Korea. Vele schitterende acts passeerden de revue. Maar het hoogst aantal punten en de meeste waardering was voor Rob en Emiel.

Rob en Emiel boeken 


Als Rob en Emiel het podium opkomen, begint een avontuurlijke reis waarvan niemand weet waar die eindigt. Tijdens dit theater-cabaretavondje met een twist spelen de heren een meesterlijk spel met woord en illusie. Verwacht ‘magie-strale’ acts en originele vondsten, waarbij je gegarandeerd van de ene in de andere verbazing valt.

De jury bestond uit Victor Mids & Oscar Verpoort (bekend van MINDFUCK), illusionist Sittah Koene, goochelaar Flip Hallema en acteur Ferry Somogyi.
Zij beoordeelden performance, techniek, entertainmentwaarde en originaliteit.
De jury kende Rob en Emiel tevens een bijzondere oorkonde toe in de categorie "uitvinding". Een (geheim) onderdeel van hun act werd door het winnende duo uitgelegd aan de jury die moest beoordelen of er sprake was van vindingrijkheid, een verrassende en/of originele techniek en of er iets werd gepresenteerd dat wereldwijd nog nooit eerder werd gedaan.
Deze oorkonde wordt zelden toegekend maar konden Rob en Emiel toch "in hun zak steken".

Rob en Emiel boeken doe je bij Viking Entertainment!

Rob en Emiel boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze mindf*ckers! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Rob en Emiel boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Rob en Emiel
Rob en Emiel
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095