Klanttevredenheid
9
Raymon Hermans boeken

Wil je Raymon Hermans boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Raymon Hermans voor een evenement.

Biografie Raymon Hermans

Raymon Hermans is geboren op 18 maart 1994 in het Brabantse dorpje St. Willebrord. Al sinds zijn jonge jaren staat er één ding centraal in het leven van Raymon.. en dat is muziek. Het zingen en entertainen zit hem in het bloed. Al snel was het duidelijk, Raymon heeft volop talent en is een geboren artiest.

Debuutsingle met vervolg.. In 2010 nam Raymon zijn eerste single op, getiteld; ‘Ik wil bij je zijn’. Door het succes van zijn debuutsingle kreeg Raymon de smaak te pakken en verschenen de singles ‘De Dag’, ‘De Zomer’ en ‘Neem me mee’. Het leverde de Brabantse zanger veel aandacht op bij Radio en TV-zenders en het publiek in het land. Door deze aandacht stond hij veelvuldig op het podium tijdens grote- en kleine evenementen in Nederland en België om er altijd een super feest van te maken.

2013.. Feestjaar! Begin 2013 schreef Raymon Hermans de single ‘De Nacht Van Mijn Leven’, de allom bekende producer Kees Tel tekende voor de productie van het gezellige feestnummer. De single vormde een basis voor een reeks van optredens door het land.

Nieuwe single, nieuwe sound 2014.. In Juni 2014 komt Raymon met een gehele andere stijl met de single "Kus Me" Samen met top producer Manfred Jongenelis heeft Raymon een nieuwe sound weten te vormen voor dit zelf geschreven nummer. Er volgde van deze single ook een remix, DJ Kicken bekend van "Ain`t no party like a Alcoholic Party" tekende voor een Zomerse remix van de single "Kus Me".

April 2015, HYPNOSE
De stijl van de succesvolle single "Kus Me" welke in 2014 werd uitbracht slaat aan bij het publiek. Daarom is de nieuwe single "Hypnose" voorzien van wederom dansbare ingredienten, met een volks tintje.

Met M’N FAVORIET scoort RAYMON HERMANS een platina single waarmee zijn doorbraak een feit is. Zijn pakkende tracks met stevige en dansbare beats zoals Hypnose, Fenomeen & Officieel worden dan ook door heel Nederland gedraaid en leverden in korte tijd miljoenen streams op. Shows volgden van Dutch Valley, Intents Festival, Wish Outdoor, Rebirth Festival, Paaspop en 7th Sunday en de zomers worden gevierd met tours langs Lloret de Mar, Gran Canaria en Mallorca.

Raymon Hermans is getalenteerd, gedreven, en is een absolute meerwaarde voor uw evenement.

Raymon Hermans boeken doe je bij Viking Entertainment!

Raymon Hermans boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Raymon Hermans boeken
Raymon Hermans boeken
Raymon Hermans boeken
Raymon Hermans boeken

Raymon Hermans boeken?

EUR Prijs v.a. € 1995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Raymon Hermans boeken
Raymon Hermans boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095