Klanttevredenheid
9
Rafaël Hekker

Wil je Rafaël Hekker boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Rafaël Hekker voor een evenement.

Biografie Rafaël Hekker

De Utrechtse gitarist singer songwriter Rafaël Hekker is al meer dan 3 decennia  actief als artiest. Deze Grote Prijs Van Nederland Finalist (2001) heeft veel ervaring  opgedaan. Zowel solo of met zijn band heeft hij op talloze festivals, kasteelbruiloften, bedrijfsfeesten, kroegen, restaurants en evenementen gespeeld zowel in binnen en buitenland. Van de Ambasade in Uganda tot de bierbuikschuifwedstrijden in Panningen. Rafaël draait er zijn hand niet voor om. 

Rafaël speelt bij iedere gelegenheid in op de gasten en bepaalt op het moment wat  voor sfeer er is en probeert daar zijn muziekkeuze op af te stemmen. Hij schakelt  van Bob Marley naar Creedence Clearwater Revival en dan weer naar een  hedendaagse artiest als Michael Bubblé en weer terug naar James Brown. Houd u  meer van rock? Dat kan deze muzikant ook! De songs die hij speelt worden op  geheel eigen wijze vertolkt.

Enige wat hij niet speelt en zingt is Nederlandstalig.

Rafaël Hekker is op verschillende download platforms te beluisteren met zijn eigen  werk (o.a. Spotify/Itunes/Deezer, ) en heeft een aantal cd’s gemaakt. Bedoeling van  Rafaël is, om de 3 a 4 jaar eigen muziek uit te brengen. Houd u van eigenheid en  mooie songs? Dan moet je zeker Rafaël Hekker boeken of downloaden cq  beluisteren.

Wil je een feestje? Boek dan……

Rafaël Hekker Solo of Duo zet je perfect weg op recepties, huisfeestjes,  rondvaartboot, kroeg, familiefeest, bruiloft, nieuwjaarsborrel, etc.

Rafaël Hekker Trio of Kwartet kan elke gelegenheid aan zoals een  bedrijfsevenement, kroeg, plein, bruiloft, strandfeest, partyboot, dansfeest,  ambassade, golfclub, hotel, etc.

Laat u verrassen en boek de muzikant Rafaël!

Max 3 sets van 45 min.

Rafaël Hekker boeken doe je bij Viking Entertainment!

Rafaël Hekker boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Rafaël Hekker

Rafaël Hekker boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Rafaël Hekker
Rafaël Hekker
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095