Klanttevredenheid
9
Queen Of Spades boeken

Wil je Queen Of Spades boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Queen Of Spades voor een evenement.

Biografie Queen Of Spades

Queen of Spades is een opkomende band uit het zuiden van Nederland. Hun muziek draait om hun koningin, Peggy, die met haar stem de scène uit zijn rust te halen. De gitaren worden bemand door Emilio en Melle, die hun vaardigheden combineren om een scala aan riffs te creëren. Nick is de kleinste van de band met de grootste gitaar. Met zijn bas maakt hij daverende klanken die zulke diepte geven aan de nummers dat er wordt gewaarschuwd voor hoogtevrees. En last but not least, de drums die worden bespeeld door Kane. Deze menselijke metronoom bepaalt het tempo en houdt iedereen in het geheel.


Hun eerste full-length release, “Devil in Disguise”, is uit sinds begin 2021. Het bestaat uit stevige hardrock knallers met subtiele hints van metal, gecombineerd met ballads waar je ter plekke kapot van gaat. Nadat de band de smaak van het experimentele te pakken heeft gekregen, snakt de band naar meer. Met nieuwe nummers goed op weg, zijn ze afgedwaald van het bekende pad van hardrock en tonen ze invloeden van verschillende genres. Hoewel ze nog steeds contact houden met hun roots in de klassieke rock, is hun affiniteit met genres als metalcore, djent, hardcore, pop en progressieve rock veel prominenter aanwezig. Deze nummers zijn al opgenomen in Studio Wisseloord in Hilversum en komen eind 2022 uit. Op dit moment maakt de band naam met liveshows. Ze hebben al shows gespeeld op lokale podia en er zijn er al meer gepland. Om hun spel op te voeren, hebben ze meegedaan aan een bandwedstrijd waar meerdere Nederlandse bands strijden om een ​​plek bij Studio Starsound. De eerste rondes hebben al plaatsgevonden en de band heeft met succes een plek in de halve finale veroverd. Rock is onmiskenbaar opnieuw uitgevonden en wie kan deze overgang beter leiden dan de Queen of Spades?

 

Queen Of Spades boeken doe je bij Viking Entertainment!

Queen Of Spades boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Queen Of Spades boeken
Queen Of Spades boeken
Queen Of Spades boeken
Queen Of Spades boeken

Queen Of Spades boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Queen Of Spades boeken
Queen Of Spades boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095