Klanttevredenheid
9
Popeye

Wil je Popeye boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Popeye voor een evenement.

Biografie Popeye

Wil je Popeye boeken voor een optreden? Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Popeye voor een evenement.

Biografie Popeye


Ontmoet, begroet en knuffel Popeye en ga met hem op de foto in onze fotostudio. 
Popeye is een Amerikaans strip- en tekenfilmfiguur, die op 17 januari 1929 voor het eerst in stripvorm verscheen. Vanaf 1933 was hij ook te zien in diverse tekenfilms. Popeye groeide zo uit tot een van de beroemdste en populairste strip- en tekenfilmreeksen ter wereld. 

In onze tijd wisselen de nieuwe technieken de oude in rap tempo af. Fotomarketing kan tegenwoordig niet bestaan zonder mee te gaan in deze ontwikkelingen. Daarom zijn wij in het bezit van het allernieuwste en allersnelste professionele apparatuur met de modernste software. Snelheid en kwaliteit zijn bij ons van groot belang. De foto’s worden op locatie direct bewerkt en afgedrukt zodat uw gasten de foto direct mee kunnen nemen. Ook bestaat de mogelijkheid om de foto’s online te zetten zodat uw gasten deze na afloop van het evenement op hun gemak kunnen bekijken. 

De foto’s worden voorzien van een fotoframe en indien gewenst van uw logo. 

Popeye is ook te boeken voor een meet & greet.

Popeye boeken doe je bij Viking Entertainment!


Popeye boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Popeye boeken doe je bij Viking Entertainment!

Popeye boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Popeye boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Popeye
Popeye
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095