Klanttevredenheid
9

Wil je Snoopy boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Snoopy voor een evenement.

Biografie Snoopy

Wil je Snoopy boeken voor een optreden? Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Snoopy voor een evenement.

Biografie Snoopy


Voor een green screen met een te kiezen decor kun je op de foto met Snoopy. Onze  professionele fotograaf print de foto direct uit en uiteraard krijg je deze mee. 

Snoopy is al ruim 65 jaar een absolute kidsheld. In 2015 werd een film uitgebracht die  helemaal draaide om deze dromerige hond die op het dak van zijn hondenhok de  spannendste avonturen beleeft in zijn denkbeeldige vliegtuig. 

In onze tijd wisselen de nieuwe technieken de oude in rap tempo af. Fotomarketing kan tegenwoordig niet bestaan zonder mee te gaan in deze ontwikkelingen. Daarom zijn wij in het bezit van het allernieuwste en allersnelste professionele apparatuur met de modernste software. Snelheid en kwaliteit zijn bij ons van groot belang. De foto’s worden op locatie direct bewerkt en afgedrukt zodat uw gasten de foto direct mee kunnen nemen. Ook bestaat de mogelijkheid om de foto’s online te zetten zodat uw gasten deze na afloop van het evenement op hun gemak kunnen bekijken. 

De foto’s worden voorzien van een fotoframe en indien gewenst van uw logo.

Boek nu een Meet & Greet met deze fantasierijke hond. 

Al jarenlang is Snoopy een van de beroemdste honden ter wereld met zelfs een eigen film! Snoopy, de dromerige hond, komt graag naar uw lokatie om zijn kleine en grote fans te ontmoeten en te verrassen met een knuffel, een high-five of om samen op de foto te gaan. 

Wist u dat Snoopy een prominente rol speelt in de animatiefilm The Peanuts Movie? 

Snoopy is ook te boeken voor de geweldige op de foto met actie. 

Snoopy boeken doe je bij Viking Entertainment!


Snoopy boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Snoopy boeken doe je bij Viking Entertainment!

Snoopy boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Snoopy boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095