Klanttevredenheid
9
Pietenshows, nét even anders!

Wil je Pietenshows, nét even anders! boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Pietenshows, nét even anders! voor een evenement.

Biografie Pietenshows, nét even anders!

Ik versta jullie niet? “Diieeeee, dáááááár !”Kinderen roepen zo hard als ze kunnen, wijzen, stampen en springen als Pieternel het vraagt. En wat blijkt? Zelfs ouders blijven geboeid meegenieten….want de muziek die deze Piet zingt zijn niet de uitentreuren herhaalde sinterklaasliedjes……maar het zijn originele teksten, geschreven in de lijn van een kort en spannend verhaal, op muziek van nu! Terwijl ouders staan mee te klappen op de voor hen bekende muziek en lachen om dubbelzinnige grapjes die zij goed begrijpen, zingt en entertaint deze Piet erop los voor alle leeftijden. En wees niet bang, de bekende liedjes komen ook echt wel voorbij en het loopt altijd goed af. Elk jaar een nieuw verhaal, altijd gezongen door een professionele zangeres. Als Piet (in zwart, roetveeg, grijs) of als gedaante die te maken heeft met het verhaal. En dat niet alleen….er is ook een show voor onze ouderen, die tijdens hun tweede jeugd weer opnieuw kunnen genieten van de magie van het Sinterklaasfeest. Alles te boeken met meerdere goede interactieve pieten en een prachtige Sinterklaas.

Pietenshows boeken

Nancy van Heeswijk is dé zingende entertainer die is gefinetuned om situaties in te schatten op sfeer. Haar talent zit in originaliteit, creativiteit, optimisme en het aanvoelen van mensen. Met jarenlange ervaring in velerlei gedaanten en op alle  soorten gelegenheden brengt zij een breed repertoire en stijlen en sferen. Pieternel is voor het Sinterklaasfeest haar alter ego, als grootmoeder van de hoofdpiet of de moeder van Sint Nicolaas. Kinderen houden van haar, ze is adrem en kan een grote groep mensen laten schaterlachen. Je vindt Nancy entertainend voor grote groepen, tussen de gasten, mét de gasten en prachtig zingend vanaf elk podium.  Zij zingt ook veel andere muziek in vele personages, treedt op voor kleine gezelschappen en grote groepen als zangeres, entertainer, comédienne, actrice, cabaretière, performer, presentatrice en gastvrouw.  Op zakelijke bijeenkomsten, feestjes en partijen, festivals en evenementen of promotieactiviteiten. Pieternel is combineren met meerdere pieten en met of zonder Sinterklaas. Maatwerk is het sleutelwoord, succes de garantie.
 

Pietenshows, nét even anders! boeken doe je bij Viking Entertainment!

Pietenshows, nét even anders! boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze show. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Pietenshows, nét even anders!
Pietenshows, nét even anders!
Pietenshows, nét even anders!
Pietenshows, nét even anders!
Pietenshows, nét even anders!
Pietenshows, nét even anders!

Pietenshows, nét even anders! boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Pietenshows, nét even anders!
Pietenshows, nét even anders!
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095