Klanttevredenheid
9
Papa di Grazzi

Wil je Papa di Grazzi boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Papa di Grazzi voor een evenement.

Biografie Papa di Grazzi

Papa di Grazzi is al jaren een spraakmakende act in het covercircuit. Mooie dames, korte rokjes, malle acts, super muzikaal, enorm veelzijdig, verrassende repertoirekeuze, een top show en dito sound. Dit allemaal onder leiding van de Godfather of Party uit het Nederlandse bandjes circuit Papa Albert himself. Ook was Albert zanger van de hitsingel O van Melrose toentertijd. De band zal dit liedje tijdens de show op jouw evenement nog eens ten gehore brengen.

Papa Di Grazzi op jouw evenement

Tietske en Daniëlle completeren de show met hun uitstraling en strakke zang en blazers partijen. De geroutineerde band  met louter top muzikanten weet van geen ophouden en de energie spat uit de speakers. Niet voor niets behoort deze band qua boekingen en vooral ook qua impact al jaren tot de Nederlandse top van cover- en partybands.
 

Papa Di Grazzi boeken

Feest- en coverband Papa Di Grazzi, onder leiding van Papa Albert, bestaat uit de volgende bezetting: Tietske Folkertsma en Daniëlle Gombert spelen de klanken van de trompet en sax, terwijl Anton Strijks verantwoordelijk is voor de toetsen en de accordeon. De bas wordt verzorgd door Daniël Hartung. De gitaar wordt bespeeld door Hendrik Jan de Jong. En last but not least Joran Dijkstra. Hij verzorgd het feest met de klanken van de drums. De zang? Die verzorgen zij met zijn allen!

Benieuwd naar de promovideo van Papa di Grazzi? Bekijk / downlaod de video hier!

Papa di Grazzi boeken doe je bij Viking Entertainment!

Papa di Grazzi boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Papa di Grazzi boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Papa di Grazzi
Papa di Grazzi
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095