Klanttevredenheid
9
Ninthe

Wil je Ninthe boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ninthe voor een evenement.

Biografie Ninthe

Dat Ninthe een muzikale carriere ambieert is veel meer dan een toevalligheid. Haar vader is professioneel muzikant en Ninthe en haar broertje werden van jongs af aan meegesleept naar de studio en zijn optredens. Op de vraag "Wat wil je later worden?" antwoordt de kleine Ninthe dan ook steevast "Zangeres, danseres of iets met paarden." Maar iets graag willen is nog altijd iets anders dan iets goed kunnen. 

Al snel blijkt dat Ninthe niet alleen beschikt over de ambitie om een succesvolle artiest te worden, maar ook over een groot muzikaal talent. Op verschilllende 'open mic' avonden, talentenjachten en optredens als 'Roots en Routes' op de Uitmarkt, laat zij het publiek al versteld staan van haar talent, maar het is het grote succes van de Nummer-1 hit 'Zinloos' met Lange Frans en Baas B, dat ervoor zorgt dat Ninthe bekend wordt bij het grote publiek. 

Na een tijd lang overal optreden met Lange Frans en Baas B, is voor Ninthe de tijd aangebroken om zich te concentreren op haar solocarriere. Niet alleen heeft ze in de Wisseloord studio's een EP opgenomen met drie waanzinnige tracks, daarnaast schrijft ze met haar muzikale vrienden continue nieuwe nummers, die ze op verschillende podia aan het enthousiaste publiek laat horen. Zo trad ze reeds op tijdens een groot benefietconcert van War Child en stond ze eind december 2005 met haar band in de felbegeerde finale van de 'Grote Prijs van Nederland' in de categorie Hiphop & R&B. Recent is Ninthe benaderd door muziekzender TMF om als veelbelovend Nederlands talent in het programma 'TMF Kweekvijver' te verschijnen. 

Het producersduo Chris & Drop wekte mee aan haar eerste Album, waarvoor ze de nummers zelf geschreven heeft. De eerste single van dit albus is 'Rock Girl'.

Ninthe boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ninthe boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Ninthe

Ninthe boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ninthe
Ninthe
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095