Klanttevredenheid
9
Nicky Romero

Wil je Nicky Romero boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Nicky Romero voor een evenement.

Biografie Nicky Romero

Nicky Romero groeide op in Amerongen en was al snel weg van zijn drumstel en ruilde deze na een paar jaar in voor zijn eerste draaitafels. Zodra hij zijn school heeft afgerond kan het urenlang opsluiten en produceren beginnen. Het relatief kleine ‘Once Records’ pikt zijn eerste tracks ‘Privilege’ en ‘QWERTY’ op, waarna meerdere releases volgen.

Nicky Romero boeken

De grote volgende stap volgde na zijn remix van Tony Cha Cha & Sidney Samson’s hit ‘Get On The Floor’. Zijn eigen interpretatie van David Guetta’s ‘When Love Takes Over’ resulteerde in zijn wereldwijde doorbraak. 

Boekingen Nicky Romero

Nicky Romero werd in een klap bekend door zijn single “Toulouse” die langere tijd in de top 10 van Beatport heeft gestaan. Met het nummer “I Could Be The One” in samenwerking met Avicii behoorde Nicky Romero zich definitief tot een van de beste DJ’s van de wereld.

Nicky Romero boeken doe je bij Viking Entertainment!

Nicky Romero boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Nicky Romero boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Nicky Romero
Nicky Romero
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095