Klanttevredenheid
9
Neophyte

Wil je Neophyte boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Neophyte voor een evenement.

Biografie Neophyte

Neophyte is een muziekgroep en werd in 1992 gevormd in de Nederlandse stad Rotterdam. De groep werd onder contract van DJ Paul Elstak’s Rotterdam Records geplaatst. Enkele jaren later verliet Robin de groep, en werd er een gitarist, Jarno Butter, aan de live-act toegevoegd.

Neophyte Boeken

Begin jaren negentig had Neophyte enkele populaire nummers uitgebracht zoals “Mellow Moenie Mauwe” en “Ik wil hakke!”. Later volgden er nog meer bekende platen zoals: “Happy is voor Hobo’s”; “Hardcore to the Bone”; “Execute” en “Army Of Hardcore”. Neophyte produceerde ook tracks onder de namen Bodylotion en Hard Creation.

Later kwam Neophyte met de track “Alles kapot” dat een samenwerking was met Evil Activities. In de track is te horen hoe personen kritiek uiten op hardcore muziek. De personen, die vinden dat housemuziek “duivels” is, worden overstemd door een kille harde stem die Ja hoor, tuurlijk! en Ach man! zegt. De track was een redelijk succes. Hierna bracht Neophyte het nummer “Neophyte leeft en Jezus beeft!” uit, waarin ze kritiek uiten op “EO-mensen die Neophyte lastigvallen”. In dit hardcore nummer wordt een zware elektrische gitaar bespeeld. Ook zijn er beschuldigingen van racisme aan Neophyte geuit. Zelf heeft de groep die beschuldigingen van de hand gewezen.

Boekingen Neophyte

Ook haalde Neophyte weer een hit notering in met het compilatiealbum “13 jaar terreur” waarin veel van Neophyte’s eerdere tracks zijn te horen. Deze behaalde de 29e plaats en stond 13 weken in de Nederlandse Album Top 50/100.

Neophyte boeken doe je bij Viking Entertainment!

Neophyte boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neophyte boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Neophyte
Neophyte
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095