Klanttevredenheid
9
Nance

Wil je Nance boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Nance voor een evenement.

Biografie Nance

Nance weet reeds vanaf haar prille jeugd wat Girl Power betekent: zeer getalenteerd en bijzonder wilskrachtig besluit Nance al in haar kleutertijd dat ze later een leven in de spotlights wil gaan leiden. Op vierjarige leeftijd maakt zij haar podiumdebuut in een uitvoering van haar balletschool, waarbij ze als jongste van het stel de harten van het publiek steelt. 

Ze wordt gevraagd om te komen zingen bij Twenty 4 Seven. Deze Dance-formatie slaat internationaal dermate aan, dat Nance al vóór haar twintigste verjaardag niet meer weet waar ze al haar gouden en platina platen moet laten. In 1995 lanceert ze haar solo-carrière met de top 10 hit Love Is... de titelsong van het gelijknamige jongerenprogramma, waarmee ze in 1995 debuteert als televisiepresentatrice. In 1997 debuteert Nance bij haar nieuwe platenmaatschappij BMG met He's my favourite DJ. Het is een droomdebuut, want de door Cooly D (Flip Da Scrip) geschreven en geproduceerde song wordt bijzonder enthousiast ontvangen door zowel radiomakers als luisteraars. 

In September 1999 slaat Nance totaal onverwachts weer een andere richting in, door voor de TROS het spelletjes-programma Rappatongo te gaan presenteren. In 2000 wordt ze de vaste presentatrice van het populaire woordspelletje Lingo. Haar werkzaamheden als zangeres vallen domweg niet meer te combineren met haar presentatiewerk. Hiermee maakt zij de tijd vrij voor succesvolle muziekprogramma's als De Notenclub, Het Tros Muziekfeest en Het Nationale Songfestival. 

In september 2005 maakt Nance op verzoek van SBS-6 de overstap van de publieke naar de commerciële omroep. Voor deze zender begint ze haar werkzaamheden met de presentaties van Shownieuws, Domino Day, het verbouw- en verhuisprogramma Stay or Go en Sterren Dansen OP HET IJS (samen met Gerard Joling).

Nance boeken doe je bij Viking Entertainment!

Nance boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Nance boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Nance
Nance
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095