Klanttevredenheid
9
Mulder en Mulder

Wil je Mulder en Mulder boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mulder en Mulder voor een evenement.

Biografie Mulder en Mulder

Als ex Havenzanger weet Willem Mulder natuurlijk als geen ander hoe je feest moet bouwen. Vol trots lanceerde hij dan ook het nieuwe feestduo Mulder & Mulder.

Samen met zoon Wesley zetten ze momenteel heel Nederland op z'n kop. Wesley:'  Ik ben opgegroeid met Nederlandstalige muziek. Ik ging regelmatig met mijn vader mee naar optredens en dan zaten we onderweg vaak samen te zingen in de auto. Zo kwamen we op het idee om een cd op te nemen. Wat is er nou mooier dan als vader en zoon muziek te maken, samen op te treden en daar een heleboel plezier aan te beleven.' Het eerste optreden van Mulder&Mulder beleefde de primeur tijdens het grootste meezingfeest van Nederland: ' De Nacht van Oranje in het Ahoy te Rotterdam. En daar is het niet bij gebleven…

Sinds de zomer van 2008 veroverd het feestduo Mulder & Mulder heel Nederland met hun hit "Cheerio.  Momenteel word in de studio hard gewerkt aan het nieuwe album en eind september word de nieuwe singel gelanceerd.
 
Mulder & Mulder staan garant voor een spetterend optreden met 1 groot feest der herkenning!

Mulder en Mulder boeken doe je bij Viking Entertainment!

Mulder en Mulder boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Mulder en Mulder

Mulder en Mulder boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Mulder en Mulder
Mulder en Mulder
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095