Klanttevredenheid
9
Mitch Kerstens

Wil je Mitch Kerstens boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mitch Kerstens voor een evenement.

Biografie Mitch Kerstens

Mitch Kerstens, geboren op 1 juli 1995, is een Nederlandstalige zanger. Energiek, jong en dynamisch zijn de trefwoorden bij deze artiest. De muziek van Mitch Kerstens is commercieel, opzwepend, gezellig en spreekt een grote doelgroep van veelal jeugdig café en feesttent publiek aan.
 
Live optredens
In zijn korte bestaan als artiest timmerde Mitch Kerstens al aardig aan de weg en is wekelijks te vinden op de bühne. Naast zijn solo zang carrière is hij ook één van de lead zangers van het populaire feestduo The Party Captains dat hij vormt met Jurgen Rennen. Voornamelijk is hij met deze act actief rond de carnavals periode te boeken. Hij stond reeds in tv programma’s als; Toppers van Oranje en Baronie TV.
 
Discografie
Sinds begin 2015 heeft hij al 5 singels opgenomen, allen geproduceerd door producer André Kooiman (bekend van hits voor; Henk Bernard, Bobby Prins, Nelis Leeman e.v.a.), die zijn uitgebracht op het label AKMP.
 
Singels
Ik zag de maan en de sterren in jouw ogen - sept. 2015 Jij bent alles  - maart 2016 Dansend door de nacht - sept. 2016 Ik verlang zo naar die nachten (Verlangen) – April 2017 Delicia – Sept. 2017

Sound
De samenwerking met tekstschrijver en producer André Kooiman heeft Mitch Kerstens een eigen sound en identiteit gegeven. Zijn muziek laat zich het beste omschrijven als commercieel en gezellig met veel live instrumenten zoals gitaren, accordeon en trompetten.

Mitch Kerstens boeken doe je bij Viking Entertainment!

Mitch Kerstens boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Mitch Kerstens boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Mitch Kerstens
Mitch Kerstens
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095