Klanttevredenheid
9
Miki Dark

Wil je Miki Dark boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Miki Dark voor een evenement.

Biografie Miki Dark

Miki Dark, de sinistere illusionist die een buitengewone freaky magic show neerzet vol mét een dikke knipoog en een flinke dosis humor & horror. Miki Dark spreekt geen woord, maar zijn grimas spreekt boekdelen. Deze goochelaar is dé nieuwe sensatie op het gebied van horrorentertainment, bekend van televisieprogramma's als Holland’s Got Talent en America's Got Talent. Met zijn duistere karakter doet hij denken aan de welbekende slechterik uit een enge (horror)films, die zo het beeld uitgestapt is en in deze dimensie uw publiek laat gruwelen en verbazen; boeken op eigen risico! ;-)

Miki Dark Magic Show boeken


Geblinddoekt mssenwerpen, scheermesjes slikken en een brandend hoofd van een toeschouwer passeren de revue in deze spraakmakende show! Miki Dark brengt magic in combinatie met zijn duivelse humor. Miki Dark is een unieke magic act, perfecte act op uw bedrijfsfeest, halloweenevenement of bij uw promotiestunt.

Een optreden van Miki Dark zorgt gegarandeerd voor een ervaring die uw gasten nog lang zal bijblijven! Durft u het aan?

Miki Dark op uw Halloweenevent, bedrijfsfeest of promotiestunt?


Miki Dark is zeer geschikt voor uw horrorevent, tijdens Halloween of als walkaround-act op een themafeest. Hij speelt zijn show op de vierkante meter, maar presenteert ook complete theateracts en televisieperformances.

Miki Dark boeken doe je bij Viking Entertainment!

Miki Dark boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Magic show. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Miki Dark boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Miki Dark
Miki Dark
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095