Klanttevredenheid
9
MIDI

Wil je MIDI boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van MIDI voor een evenement.

Biografie MIDI

Swingend, temperamentvol en veelzijdig. Het zijn maar enkele van de vele positieve eigenschappen van deze Caribean Party band. Een van origine Antilliaanse show- en muziekband die steeds weet te boeien met een gevarieerd repertoire, waarin we naast Zuid-Amerikaanse muziek ook soul, disco, rock 'n roll en sfeervolle ballades tegenkomen. Dat Midi is samengesteld uit onder andere zes broers is terug te vinden in de muziek. De familiebanden lijken van MIDI een hechter collectief te maken. Een optreden van MIDI straalt daarom veel enthousiasme uit. Een vonk die al snel overslaat naar het publiek.

De formatie geniet daarom grote bekendheid in Nederland en in het Caribische gebied. De muziek- en showband MIDI komt tot haar recht tijdens uiteenlopende feestelijke gelegenheden. Of het nu gaat om grote festivals, themafeesten, dansavonden, personeels-feesten of meer intieme bruiloften. MIDI is een allround orkest met veel gevoel voor decorum. Er wordt daarom ook veel zorg besteed aan de podiumpresentatie.

MIDI boeken doe je bij Viking Entertainment!

MIDI boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

MIDI boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
MIDI
MIDI
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095