Klanttevredenheid
9
Mc Nash

Wil je Mc Nash boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mc Nash voor een evenement.

Biografie Mc Nash

 Als je het over een MC hebt die weet hoe hij het publiek los moet krijgen en hoe hij het dak eraf moet blazen heb je het natuurlijk over MC Nash. Nash heeft het totale plaatje in zich, geweldige skills, teveel energie en een goed gevoel voor muziek.

Mc Nash boeken

Nash, geboren als Nick den Dekker, is sinds zijn 18de jaar hard op weg om de top te bereiken. Zo werkt hij samen met artiesten zoals: Lady Bee, DYNA en Freddy Moreira. Vocalen brengen in je eigen stijl, veel gevoel hebben voor het publiek en weten hoe je de combinatie party en entertainment mooi verpakt krijgt in een set, niemand houdt zijn handen naar beneden.

Boekingen Mc Nash

Zijn style is exclusief, hard en over de top. Hierdoor word een DJ-set nog beter en smaakt het altijd naar meer wanneer MC Nash de microfoon in zijn bezit heeft.

Mc Nash boeken doe je bij Viking Entertainment!

Mc Nash boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Mc. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Mc Nash boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Mc Nash
Mc Nash
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095