Klanttevredenheid
9
Dyna

Wil je Dyna boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dyna voor een evenement.

Biografie Dyna

Vishaal Lachman, oftewel DJ Dyna, is één van de meest veelzijdige artiesten die Nederland rijk is. Zijn passie voor beats vertalen zich in fenomenale sets, waar zowel samenwerkingen als rocking soloperformances de sfeer van eht nachtelijk clubleven optimaal versterken.
 

Dyna's aanwezigheid achter de draaitafels weerspiegelt zijn muzieklust en met en ellenlange lijst van performances op zijn naam, is zijn laatste spinning set nog lang niet in zicht! Are you ready to get on top of the heat?
 

Geboren in Suriname, raakt Dyna al snel geïntroduceerd met zijn oplaaiende passie voor muziek. Startende met keyboard, gaat hij al snel verder aan de slag met het knutselen van muziek en uiteindelijk zijn het zijn vrienden die hem een stapje dichter bij zijn liefde brengen: DJ-ing!
 

Na het aanschaffen van platen, mixers en urenlang oefenen, begint het ballet definitief te rollen. Dyna vervult twee jaar succesvol zijn residentie in Club Selected (Delft) en al snel volgen de clubs zich in rap tempo op.
 

Het groeiende aantal boekingen vormt nog steeds het bewijs voor de liefde waarmee het publiek hem wekelijks onthaalt. Inmiddels staan o.a. Powerzone, Heineken music hall (Amsterdam), Off-corso, Hollywood Music Hall, Outland, Thalia Lounge (Rotterdam), Asta, Paard van Troje (Den Haag), The Matrix (Nijmegen) en Club Players (Zoetermeer) op zijn trotse cv.
 

Dyna's set is het beste als 'explosief' te omschrijven. Een uplifting, funky clubsound wordt gecombineerd met een vleugje urbanbeats, vol pompende bass tot aan keiharde mixtechnieken. Dyna; een waar toptalent, die zijn passie op onvergetelijke wijze voorschotelt en met zijn pure technieken het publiek moeiloos in extase brengt! Zorg dus dat Dyna ook jouw weekend verrijkt en hou zijn agenda goed in de gaten!

Dyna boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dyna boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Dyna

Dyna boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dyna
Dyna
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095