Klanttevredenheid
9
Maurice Hermans & Friends

Wil je Maurice Hermans & Friends boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Maurice Hermans & Friends voor een evenement.

Biografie Maurice Hermans & Friends

Door de intensieve samenwerking die er al bestond tussen Maurice Hermans en Viking is het idee ontstaan om ook de intieme theatershow ‘Altijd zal ik van je houden’aan te bieden bij een groot aantal theaters in Noordoost Nederland en de Achterhoek.

Theatergezelschap:  
Maurice Hermans (zoon van) onder begeleiding van pianist Toon Konings en zang van Sanne Verboom/Wendy Hoogendijk en Marco Kramer.

Titel van de voorstelling: ‘Altijd zal ik van je houden’
Toon Hermans was geen cabaretier. Hij noemde zichzelf clown, carnavalist, kleinkunstenaar en liedjesman. Meer feestneus dan wijsneus. Fratsenmaker. Toon wilde niets liever dan de mensen tussen acht en elf uur hun problemen en zorgen doen vergeten. Hij speelde voor hen de zon. Misschien wel het moeilijkste engagement dat er is. Want de ware clown is altijd mild, hij wil geen pijn doen, omdat  hij weet, héél diep in zijn hart, dat er al zoveel pijn is in de wereld. De schaterlach van de clown en zijn publiek spraken hem meer aan dan lachen om cynische en sarcastische grappenmakers die welbewust grappen maakten om te choqueren. Zoon Maurice Hermans, zangeres Sanne Verboom en zanger Marco de Kramer begeleid door pianist Toon Konings plaatsen Toon Hermans vanavond in de tijdlijn van zijn gedachten. Een avond met blije herinneringen, anekdotes, en veel lieve bekende en onbekende.

Toonliedjes over harmonie, over liefde, over de grote dingen die vaak zo klein gekoesterd wordenals je ze ziet. Toon Hermans,  de grootmeester van de kleinigheden  op deze aarde. Geen verkleedpartijen, geen grote decorstukken, gewoon zoals Toon, eenvoudig maar sfeervol. 

In tegenstelling tot ons overige aanbod is deze voorstelling te boeken op basis van uitkoopgage. Wij zetten de volgende informatie voor u op een rij:

Uitvoering: Theaterseizoen 
Periode: 1 november 2018 t/m 30 november 2019
Avondvullend: circa 2 x 60 minuten + pauze
Uitkoopgage: € 2250,00 exclusief btw
Buma: de uitkoopgage is exclusief 7% buma (deze zal door Viking gefactureerd en afgedragen worden)
Betaling: u ontvangt de factuur binnen 6 weken voor de voorstelling(betaling vooraf).
Inclusief: geluid
Licht: exclusief licht (te verzorgen door theatertechniek – eenvoudig lichtplan)
Matinee: ook geschikt als matinee voorstelling


 

Maurice Hermans & Friends boeken doe je bij Viking Entertainment!

Maurice Hermans & Friends boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Maurice Hermans & Friends boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Maurice Hermans & Friends
Maurice Hermans & Friends
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095