Klanttevredenheid
9
Mark Dakriet

Wil je Mark Dakriet boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mark Dakriet voor een evenement.

Biografie Mark Dakriet

"Ik wil mensen raken. Gevoel. Dat is waar ik naar op zoek ben." 

Zingen deed Mark aanvankelijk nog niet. Ja, onder de douche, zo lang zijn ouders hem maar niet konden horen. Op het afscheidsfeest van de lagere school vraagt een klasgenootje hem om een duet te zingen: 'Endless Love' van Diana Ross en Lionel Richie. "Ik heb het gedaan en we wonnen direct de eerste prijs. Toen ik zong, zag ik allerlei moeders huilen. En er waren leraren die me op het hart drukten om wat met mijn stem te doen." Vanaf dat moment maakt hij kenbaar beroemd te willen worden. 

Uiteindelijk lukt dat ook, maar dan wel met een groep; Nederlands eigen top r&b-kwartet Re-Play. Nederland leert het kwartet kennen door hitsingles als 'Ik Denk Aan Jou', 'Kijk Om Je Heen', 'Ala Day' en de kraker 'Never Nooit Meer' met Gordon.Maar de ambitie om als solo-artiest verder te groeien is altijd latent aanwezig. Ambitie wachtend op het juiste moment om op te duiken.

Na met het Rotterdamse gezelschap zes jaar de Nederlandse popwereld te hebben verwend met onvervalste Nederlandstalige r&b en een handvol hits, gebeurt het onvermijdelijke; november 2002 markeert het begin van een nieuwe fase in het leven van de zanger; Mark Dakriet neemt afscheid van Re-Play en kiest voor een solo-carrière. 

Het resultaat van die beslissing is het solo debuutalbum 'Dit Ben Ik'. Een veelzeggende titel van een cd vol, samen met producer Giorgio Tuinfort, geschreven popsongs, met hier en daar een vleugje r&b en invloeden uit de rock, jazz, latin, klassieke en wereldmuziek.

Mark Dakriet boeken doe je bij Viking Entertainment!

Mark Dakriet boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Mark Dakriet

Mark Dakriet boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Mark Dakriet
Mark Dakriet
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095