Klanttevredenheid
9
Mari van de Ven

Wil je Mari van de Ven boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mari van de Ven voor een evenement.

Biografie Mari van de Ven

Mari van de Ven is een bekende make-up artist, hairstylist en kapper uit Nederland. Al meer dan 25 jaar voert hij met passie en liefde zijn vakmanschap uit. Het begon allemaal in een Brabantse salon. Hier begon voor Mari zijn droom. Hij wilde zijn creativiteit delen met heel de wereld.

Mari van de Ven boeken voor jouw evenement

Dat is gelukt. Via Koffietijd werd Mari een bekend gezicht in Nederland. Sindsdien is Mari niet weg te denken uit de Nederlandse entertainment industrie. Vele bekende Nederlanders mag Mari tot zijn clientèle rekenen. Daarnaast staat Mari nog steeds graag in de salon om zijn klanten te knippen en stylen. Dit maakt hem uniek. Hij is benaderbaar en bereikbaar voor iedereen.

Mari van de ven boeken

Naast deze werkzaamheden wordt hij veel gevraagd voor bedrijfsevenementen, workshops en make-overs door heel Nederland. Ook heeft Mari zijn eigen make-up penselenlijn genaamd Maestro, zijn eigen haarcosmetica genaamd FAIR en heeft hij een salon in ’s-Hertogenbosch, genaamd Het Haaratelier Mari van de Ven.
Mari is te boeken als visagist en haarstylist voor bruiloften, evenementen en gelegenheden. Daar naast is hij te boeken voor workshops, privéles, lezingen en openingen.

Mari van de Ven boeken doe je bij Viking Entertainment!

Mari van de Ven boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Make-up artist. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Persfoto's

Mari van de Ven boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Mari van de Ven
Mari van de Ven
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095