Klanttevredenheid
9
Marcel Mulders

Wil je Marcel Mulders boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Marcel Mulders voor een evenement.

Biografie Marcel Mulders

Solist Marcel Mulders is breed inzetbaar. Als zanger, entertainer en organisator verzorgt hij live muziek en eventuele producties daarvan. Dankzij zijn uitgebreide repertoire verzorgt Marcel Mulders live optredens in diverse genres en combinaties daarvan. Onder andere voor theater, zalen, dinershows, feesten, bedrijfsevenementen, recepties en festivals. 

Marcel is eventueel ook uit te breiden als duo of als trio.

Marcel Mulders is op verschillende manieren te boeken:
- Top2000 Unplugged 
- Neil Diamond Tribute
- Rob de Nijs Tribute
- Juke Box on Tour

Top2000 Unplugged
Aantal personen: 3 
Act: Akoestische setting Piano/toetsen, gitaar en vocals.

Info artiest en show
Top2000 Unplugged bestaat uit een drie-mans formatie die liedjes akoestisch ten gehore brengen uit de Top2000; Engels- en Nederlandstalig in speciale uitvoeringen. Marcel Mulders, Merijn Den Boer en Erik Verhoef brengen liedjes voor elk wat wils……Van Nirvana tot De Dijk, en van Elvis tot Muse, van Robbie Williams tot aan U2.

Neil Diamond Show
Aantal personen: 1 
Act: Vocal Tape act met semi-akoestische gitaar

Info artiest en show
In deze speciale (theater)show blikt Marcel terug op het leven van Neil Diamond, vertelt over Neils fantastische carrière met leuke anekdotes . De Nederlandse Neil Diamond  is vanaf zijn jeugd geïnspireerd door deze wereldster . Marcel is ook de zanger/ frontman van De Neil Diamond Memories Band, één van de  grootste Neil Diamond Tributebands uit Europa. Hij weet als geen ander een gevoelige snaar te raken bij mensen die de muziek van Neil waarderen. In een intieme sfeer zoekt hij interactie met het publiek en hij treedt op in de stijl zoals we Neil Diamond kennen. Marcel neemt u mee naar de glorietijd van Neil Diamond , namelijk eind jaren 60 en de jaren ’70. Een show met mooie herinneringen , emoties en zeker ook gezellig meezingen . Nummers als “Sweet Caroline”, “Girl, You’ll Be A Woman Soon”, “September Morn”, “Solitary Man”, “I Am…I Said”, “Cracklin’ Rosie”… en vele andere hits passeren de revue. Marcel begeleidt zichzelf op gitaar en/ of met een orkestband. Ook worden een aantal nummers akoestisch gespeeld. 

Jukebox on Tour
Aantal personen: 3
Act: Vocals Tape act met semi-akoestische gitaar

Info artiest en show
JUKEBOX ON TOUR belooft een muzikale reis door de jaren 50, 60, en 70.
Een mix van liedjes van legendarische Engelse en Amerikaanse artiesten uit de jaren 50/60/70.
Rock n Roll, Motown , Soul, en prachtige duetten. Marcel en twee zangeressen maken de boel los en nemen u mee naar de sferen van deze tijd. Een afwisselende show, met solo optredens, duetten, en ook als trio zetten zij een fantastische performance neer. Geniet van veel klassiekers van o.a.. Three Degrees, The Supremes, Cilla black, CCR, Donna Summer, Elvis Presley, Chuck Berry, Neil Diamond,  Frank Sinatra, Etta James, , ABBA,  en nog veel meer grote hits. Een bijzondere avond met mooie muzikale herinneringen.

U2-Acoustic Duo 
Aantal personen: 2
Act: zang en 2x gitaar

Info artiest en show
Geniet van een akoestische show door Marcel en Dani met veel hoogtepunten uit het repertoire van de Rockband U2. Een show met opzwepende meezingers en prachtige ballads, waarbij veel ruimte is voor spontaniteit en inbreng van het publiek.  

2000 UNPLUGGED
2000 UNPLUGGED neemt u mee naar de sferen van de MTV UNPLUGGED SESSIONS en de TOP2000. Deze 4 mans formatie op gitaar , toetsen en percussie brengt dé muziek die ons allen verbindt in een sfeervolle ambiance.
Het is tevens een mooie gelegenheid om wat meer te weten te komen over Top2000 artiesten, hun verhaal, en over de noteringen in dé lijst der lijsten.
Geniet van veelal Engelstalige liedjes , en een aantal Nederlandstalige liedjes van grote hits en meezingers. De muzikanten hebben speciale en verrassende muzikale uitvoeringen uitgewerkt en zingen ook meerstemmig. Tijdens de voorstelling worden ook videoprojectie beelden getoond ( indien er gebruikt gemaakt kan worden van de aanwezige beamer en scherm).
Een muzikale reis van ca 75 minuten met nummers van o.a. Nirvana tot De Dijk, van Elvis tot Prince, van Robbie Williams tot U2 of en van The Eagles tot Bruno Mars. Laat je verrassen en geniet van de heerlijke sfeer tijdens deze avond.

Marcel Mulders boeken doe je bij Viking Entertainment!

Marcel Mulders boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze solist. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Marcel Mulders
Marcel Mulders
Marcel Mulders
Marcel Mulders
Marcel Mulders

Marcel Mulders boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Marcel Mulders
Marcel Mulders
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095