Klanttevredenheid
9
Marc van Lokven

Wil je Marc van Lokven boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Marc van Lokven voor een evenement.

Biografie Marc van Lokven

Marc van Lokven, geboren in 1967, heeft een achtergrond van ruim 20 jaar (1998-2008) militaire luchtvaart als officier bij de Koninklijke Luchtmacht en heeft daarmee veel persoonlijke ervaring opgedaan in hoog dynamische, stressvolle en complexe (werk)omgevingen.
 
Vanaf 2008 heeft Marc zich toegelegd op het verbeteren van inzetbaarheid en kwaliteit van leven binnen beroepsgroepen zoals de luchtvaart- en defensiesector en dat uitgebreid naar (top)sport, bedrijfsleven en doelgroepen met neurologische aandoeningen of niet aangeboren hersenletsel.
 
Hij heeft zich gespecialiseerd in lifestyle coaching en bio- en neurochemie met een focus op het brein. Marc heeft hiertoe het Body & Brain Fundamentals concept ontwikkeld voor het verbeteren en herstellen van fysieke en mentale functie en prestaties. Daarnaast deelt Marc zijn kennis en ervaring als inspirerend spreker middels lezingen die hij reeds wereldwijd voor een breed scala aan publiek heeft gegeven, variërend van ziekenhuizen en bedrijven tot scholen en als gastspreker bij diverse lifestyle opleidingen
 

Inhoud lezing Marc van Lokven

 

(tijdsduur en scope flexibel op basis van doel en doelgroep)
Technologische vooruitgang en veranderingen in het dieet zijn de afgelopen decennia zo snel gegaan dat ons lichaam en brein zich daar vanuit het oogpunt van evolutie niet op aan hebben kunnen passen. Dat blijkt ook wel uit het feit dat psychisch verzuim de afgelopen jaren enorm is toegenomen en onze weerstand lager is dan ooit tevoren. We zijn steeds vaker moe, slapen steeds slechter en stress lijkt een algemeen geaccepteerd onderdeel van ons bestaan. We moeten steeds meer, maar lijken steeds minder te kunnen.

 

Marc van Lokven, oprichter van Marvalous Health, laat je in deze lezing vanuit verschillende invalshoeken zien wat hiervan de oorzaken zijn. Je zult verbaasd zijn over de impact van de optelsom van een aantal schijnbaar onschuldige factoren op onze gezondheid. Bij een aantal van deze factoren heb je waarschijnlijk nog nooit stilgestaan. Ontdek in deze lezing handvatten en oplossingen hoe je hier het hoofd aan kunt bieden en je mentale en fysieke veerkracht kunt verhogen. Van hoe je hersenen werken, je cellen functioneren en waar intrinsieke motivatie vandaan komt tot de belangrijke en veelal onderschatte rol van vetten en water en zelfs een stukje kwantum fysica. Marc heeft zich gespecialiseerd op het gebied van neuro- en biochemie met een focus op hersenfunctie.

 

Met het Body & Brain Fundamentals concept wat hij heeft ontwikkeld biedt hij een unieke en verrassend laagdrempelige oplossing om de fundamentele processen in je lichaam en brein weer op orde te helpen krijgen en beter bestand te zijn tegen het tempo van de huidige snelle maatschappij. Een groot aantal topsporters, olympiërs, CEOs, managers, piloten en andere beroepsgroepen hebben er reeds de voordelen van ondervonden. Daarnaast helpt Marvalous Health mensen met herstel van neurologische aandoeningen, stress, burn-out, niet-aangeboren hersenletsel, en langdurig chronische problemen (sinds enige tijd tevens mensen met langdurige restklachten na virusinfectie).
 

Marc van Lokven boeken doe je bij Viking Entertainment!

Marc van Lokven boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Marc van Lokven boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Marc van Lokven
Marc van Lokven
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095