Klanttevredenheid
9
Maddix

Wil je Maddix boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Maddix voor een evenement.

Biografie Maddix

Met zijn unieke mix van creativiteit en cultureel bewustzijn heeft hij de binnenlandse scene gedomineerd. Zijn levendige fusie van techno, trance en main room onderscheidt deze jonge belofte van de rest. Met zijn percussieve roots uit zijn jeugd en releases op labels zoals Spinnin', Armada, Rave Culture en Hardwell's Revealed Recordings, blijft Maddix in de schijnwerpers staan op streamingplatforms en dansvloeren wereldwijd. Zijn eigen unieke geluid groeit enorm en veroorzaakt opschudding in de wereldwijde elektronische dansmuziekscene, met volledige steun van grote namen zoals Amelie Lens, HI-LO/Oliver Heldens, UMEK, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Tiesto en Armin van Buuren. Door zijn vernieuwde samenwerking met Revealed Recordings ging zijn muziek viraal op Instagram en TikTok en behaalde hij meerdere nummer 1-plekken in zijn genre op het belangrijke DJ-downloadportaal Beatport. Met ongeveer 4 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify heeft Maddix een beweging gecreëerd die de wereld zal veranderen. Zijn publiek is uitgegroeid tot een echt wereldwijde gemeenschap met optredens op grote festivals zoals Ultra Music Festival, Parookaville, World Club Dome en Mysteryland. Maddix' geluid en merk blijven het voortouw nemen en de lat hoger leggen voor elektronische muziek.

Maddix boeken doe je bij Viking Entertainment!

Maddix boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Maddix
Maddix

Maddix boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Maddix
Maddix
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095