Klanttevredenheid
9
Lodewijk Hoekstra

Wil je Lodewijk Hoekstra boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Lodewijk Hoekstra voor een evenement.

Biografie Lodewijk Hoekstra

In november 1976 werd Lodewijk geboren als derde in een gezin van vier kinderen. Hij groeide op in een 250 jaar oude woonboerderij in de landelijke omgeving van Eemnes. Van kleins af aan was Lodewijk het liefste buiten en was erg geïnteresseerd in de natuur. Hij hielp zijn ouders graag in de tuin en moestuin, bouwde hutten, genoot van lange boswandelingen en ging regelmatig de polder in om slootje te springen en om er in de winter lekker te schaatsen. 

Lodewijk Hoekstra boeken

Groen is altijd een belangrijk en waardevol onderdeel geweest in Lodewijks leven. Toen Lodewijk 15 jaar was begon hij op de zaterdagen en in vakanties als tuinman in het Gooi te werken. Zijn studiekeuze en carrière stappen zijn vervolgens allemaal gezet vanuit zijn passie om met de natuur bezig te zijn. Na de Havo startte hij als ‘Kaderfunctionaris groenvoorziening’ en begeleider van Bos en Natuurterreinen. Daarnaast koos Lodewijk als ‘kopstudie’ een HBO-studie bedrijfskunde welke hij eveneens succesvol af heeft gerond.

Boekingen Lodewijk Hoekstra

In eerste instantie startte Lodewijk als hovenier en tuinontwerper. Al een hele tijd is Lodewijk ook op TV te zien als presentator van diverse “groene” programma’s. Even later richtte Lodewijk NL Greenlabel op en is een bekend voorvechter geworden van een groenere en duurzamere wereld. 
Momenteel woont Lodewijk in een duurzame woning in een prachtig stukje natuur aan de rand van Naarden, samen met zijn vriendin en zijn zoontje Mats. In de weekenden en vakanties komen zijn twee kinderen uit zijn eerdere huwelijk hier ook genieten van de groene omgeving. Lodewijk is niet alleen voorvechter van een groene lifestyle, hij leeft hem zelf ook ten volste uit.

Lodewijk Hoekstra boeken doe je bij Viking Entertainment!

Lodewijk Hoekstra boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze presentator. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Lodewijk Hoekstra boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Lodewijk Hoekstra
Lodewijk Hoekstra
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095