Klanttevredenheid
9
Le Funq

Wil je Le Funq boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Le Funq voor een evenement.

Biografie Le Funq

Le Funq is een concept waarbij een dj onder het motto ‘Dance meets Disco Classics’ wordt aangevuld door verschillende muzikanten. Hiermee bieden zij een volledig programma. Dit kan betekenen dat de dj met een saxofonist en percussionist op het podium staat, maar zij kunnen ook worden aangevuld door een trompettist, pianist en een zanger of zangeres. Afhankelijk van het evenement wordt er gekeken wat de beste samenstelling is. Door deze diversiteit zijn zij dus ook inzetbaar voor verschillende evenementen. Zo kan uw bedrijfsborrel muzikaal worden ondersteund. Of uw festival of evenement dansend de kleine uurtjes in worden gespeeld…

De DJ vormt de basis van het programma, terwijl de muzikanten flexibel in te zetten zijn. Hierdoor kan er perfect ingespeeld worden op de sfeer van uw evenement! Er is geen vaste setlijst, waardoor het optreden van Le Funq qua stijl en energie alle muzikale richtingen kan verzorgen. Van disco en dance tot soul, funk en house: Le Funq draait en speelt het allemaal.

Een show van Le Funq – Dance Meets Disco Classics is in te zetten voor een grootse, energieke en dansbare show, m aar is ook erg geschikt voor een rustige setting, waarbij zij fungeren als muzikaal behang. Niet is onmogelijk! Het concept is helemaal van deze tijd en vooral erg flexibel.

Le Funq boeken doe je bij Viking Entertainment!

Le Funq boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Le Funq

Le Funq boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Le Funq
Le Funq
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095