Klanttevredenheid
9
Lasgo vs. Annagrace

Wil je Lasgo vs. Annagrace boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Lasgo vs. Annagrace voor een evenement.

Biografie Lasgo vs. Annagrace

De ultieme dance battle komt naar je toe! Lasgo vs. AnnaGrace. De twee hipste dancelegenden van de afgelopen jaren die weten wat ze doen wanneer ze op het podium staan. Zij laten de allergrootste successen uit de speakers knallen. You Make Me Feel, Gone, Let The Feelings Go, Something, Alone, Surrender, Love Keeps Calling en vele andere hits. Een duizelingwekkende cocktail van aanstekelijke danspop met een scheut trance én ook een knipoog naar de hedendaagse clubmuziek.
 

Lasgo vs. Annagrace boeken

Twee rasechte podiumbeesten die elke zaal omtoveren in een danstempel. Dit jaar kan je niet aan hen ontsnappen. Maak je klaar voor de exclusieve strijd: Battle Tour met Lasgo vs. AnnaGrace. Zij aan zij, rug tegen rug. De beste dancetracks, ze zijn niet te missen! Boek nu Lasgo vs. AnnaGrace… want de strijd is losgebarsten!

Lasgo vs. Annagrace boeken doe je bij Viking Entertainment!

Lasgo vs. Annagrace boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze battle. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Lasgo vs. Annagrace boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Lasgo vs. Annagrace
Lasgo vs. Annagrace
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095