Klanttevredenheid
9
La Bamba

Wil je La Bamba boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van La Bamba voor een evenement.

Biografie La Bamba

Het uit Montfort afkomstige La Bamba bestaat uit Ron Roemen en Harrold Knoben, vrienden van kleins af aan. Zij verzorgen optredens met power en storten zich vol overgave in het feestgedruis. “Effe allemaol sjoenkele" op een heerlijke wals en “de hendjes inne loch" op een feestpolka.

Maar ook de housemuziek voor de iets jongere generatie heeft La Bamba in hun repertoire. Ze brengen hoofdzakelijk eigen nummers zoals de carnavalskraker van 2008 “Drök, drök, drök” en “Knaokehel op det vel”, waarmee La Bamba een 2e plaats behaalde op het LVK van 2009.

In 2011 werd op dat LVK een 5e plaats behaald met “Vastelaovendj in Limburg” en in 2012 een 8e plaats mit “Waat se hie zuus det zuus se nörges”. Daarna werd de 1e plaats behaald en ging de Bertha Paulissen-trofee mee naar Montfort. Met het liedje “Laef, Limburg laef!” won La Bamba met overmacht het Limburgs Vastelaovesleedjes Kónkoer. De kroon op het werk!

In totaal stond La Bamba 8 keer in de LVK-finale en werd het duo 3 keer door het Limburgse publiek gekozen tot Koelkraker.

Laat u verrassen door de mannen uit Montfort.

La Bamba boeken doe je bij Viking Entertainment!

La Bamba boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
La Bamba

La Bamba boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
La Bamba
La Bamba
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095