Klanttevredenheid
9
MEL & DJO

Wil je MEL & DJO boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van MEL & DJO voor een evenement.

Biografie MEL & DJO

Female duo MEL & DJO.
Combinatie van Vinyl en zang.

Djonina en Mel vormen samen een bijzonder female duo dat de harten van het publiek verovert met hun unieke optredens. Djonina, een getalenteerde zangeres, en Mel, een top vinyl DJ, brengen de nostalgie van de jaren 60, 70 en 80 terug met een vleugje 90's muziek. Hun samenwerking is het perfecte huwelijk tussen live zang en het warme geluid van analoge vinylplaten.

Djonina, met haar krachtige en soulvolle stem, begon haar muzikale reis al op jonge leeftijd. Ze groeide op met muziek als haar trouwe metgezel en werd al snel bekend om haar unieke stemgeluid. Jarenlang heeft ze opgetreden op verschillende podia en evenementen, waardoor ze een loyale schare fans heeft verzameld. Haar muzikale reikwijdte strekt zich uit van pakkende popnummers tot emotionele ballades, waardoor ze elke song haar eigen authentieke touch geeft.

Aan de andere kant van het duo staat Vinyl DJ Mel, een ware vinylverzamelaar en gepassioneerd muziekliefhebber. Vanaf een jonge leeftijd ontwikkelde Mel een fascinatie voor muziek en de unieke klank die vinylplaten met zich meebrengen. Gedreven door haar liefde voor retro muziek, heeft ze jarenlang de kunst van het draaien op vinylplaten geperfectioneerd. Haar draaistijl neemt het publiek mee op een muzikale reis door de tijd, waarbij elke plaat zorgvuldig wordt gekozen om de sfeer van de vervlogen decennia te vangen.

Toen het lot hen bij elkaar bracht, wisten Djonina en Mel dat ze iets speciaals konden creëren door hun krachten te bundelen. Hun gedeelde passie voor vintage muziek en hun indrukwekkende ervaring als individuele artiesten vormden de basis voor hun samenwerking. Het duo is vastbesloten om het publiek te betoveren met de tijdloze melodieën en tijdloze hits van weleer.

Met hun opzwepende optredens nemen Djonina en Mel het publiek mee op een muzikale reis door de decennia. De aanstekelijke mix van live zang en vintage vinylklanken zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Van intieme kleine zalen tot grotere festivals, het duo is in staat om elke locatie te transformeren in een bruisende dansvloer vol nostalgische sfeer.
De grenzen van Nederland en België vormen geen obstakel voor dit dynamische duo. Ze zijn altijd bereid om hun passie en talent met een breder publiek te delen. Hun muzikale aanwezigheid blijft groeien en heeft hen een stevige positie in de muziekwereld opgeleverd.

Djonina en Vinyl DJ Mel zijn een buitengewoon duo dat de glorie van het verleden tot leven brengt in het heden. Hun optredens zijn een viering van tijdloze muziek die mensen van alle leeftijden bij elkaar brengt. Met een gedeelde missie om herinneringen op te roepen en nieuwe momenten te creëren, staan Djonina en Mel klaar om nog vele jaren de harten van het publiek te veroveren met hun betoverende muziek.

MEL & DJO boeken doe je bij Viking Entertainment!

MEL & DJO boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit duo. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
MEL & DJO
MEL & DJO
MEL & DJO
MEL & DJO
MEL & DJO

MEL & DJO boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
MEL & DJO
MEL & DJO
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095