Klanttevredenheid
9
Koert-Jan de Bruijn

Wil je Koert-Jan de Bruijn boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Koert-Jan de Bruijn voor een evenement.

Biografie Koert-Jan de Bruijn

Koert-Jan de Bruijn (Amsterdam, 15 augustus 1976) is een Nederlands acteur en televisiepresentator, voornamelijk bekend door zijn rol als Dennis Alberts in Goede tijden, slechte tijden. Hij is eveneens bekend van zijn rol als Beer van Nispen in Goudkust en vanwege zijn presentatieklussen bij RTL 4.

Na afronding van zijn VWO-opleiding gaat De Bruijn de studie Commerciële Economie volgen , waarvoor hij in 2001 afstudeert. Naast zijn studie volgde hij een basisopleiding acteren bij Kunstweb en een cursus marktgericht managementtraject bij De Trap. De Bruijn maakt zijn debuut op de Nederlandse televisie in de soapserie Goudkust. Gedurende een tiental afleveringen gaf hij gestalte aan het karakter Beer van Nispen. Niet veel later zou de soap wegens tegenvallende kijkcijfers worden stopgezet.

Een jaar nadat Goudkust zijn laatste aflevering uitzond word De Bruijn gevraagd voor de rol van Dennis Tuinman in Nederlands bestbekeken soapserie Goede tijden, slechte tijden. Tussen mei 2002 en september 2008 gaf hij gestalte aan dit karakter. Het karakter kwam in opspraak vanwege een bizarre verhaallijn; Dennis is namelijk getrouwd geweest met Laura Selmhorst, die later zijn moeder bleek te zijn. Voor het vertrek van actrice Sabine Koning in januari 2009 maakte De Bruijn samen met collega-acteur Bas Muijs een tot nu toe eenmalige comeback in de soap.

Na zijn vertrek bij GTST focuste De Bruijn zich op het presenteren. In de zomer van 2008 was hij samen met Cynthia Abma presentator van het reisprogramma Bestemming Nederland. Abma en De Bruijn vervingen Mariska van Kolck, Eric Bouwman en Stella Gommans. Het programma kreeg echter geen vervolg. In de zomer van 2009 was hij één van de presentatoren van Ik kom bij je eten, de zomerse vervanger tijdens de zomerstop van GTST. In datzelfde jaar presenteert De Bruijn samen met actrice Gaby Blaaser een programma voor Jetix. Hij bleef onder contract bij de naamvervanger van Jetix, Disney XD. Daarnaast heeft De Bruijn in de zomer van 2010 en 2011 ook weer het programma Ik kom bij je eten gepresenteerd.

Koert-Jan de Bruijn boeken doe je bij Viking Entertainment!

Koert-Jan de Bruijn boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Koert-Jan de Bruijn boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Koert-Jan de Bruijn
Koert-Jan de Bruijn
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095