Klanttevredenheid
9
Kiek now Us

Wil je Kiek Now Us boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kiek Now Us voor een evenement.

Biografie Kiek Now Us

Kiek Now Us is een onvervalste rock en roll-band die met een knallende dialectrock elke tent op zijn kop zet!

Kiek Now Us is een rock en rollband met zijn wortels in de Achterhoek. Aan het eind van het jaar 2000 werd daar, in een klein dorpscafé, de eerste aanzet gegeven tot wat later Kiek Now Us zou worden. Een aantal muzikanten in spé besloot een band te beginnen, en de eerste jaren werd er regionaal al een goede live-reputatie opgebouwd. Gemoedelijk, energiek én gezellig!

Sinds 2004 toeren de vijf bandleden van Kiek Now Us ieder jaar door het hele land. De ervaren muzikanten van Kiek Now Us weten met spetterende optredens dan ook een nog steeds groeiende schare liefhebbers te bereiken.

In 2006 werd de eerste single van de band uitgebracht, ‘Viva La Roggebrood’. Een ‘vol gas’-feestnummer én een wereldhit in de Achterhoek! In 2008 volgt de lang verwachte opvolger, ‘Proosten op het Oosten’: een krachtig rocknummer, waarvan het onderwerp zich wel laat raden. Ook in 2010 laat Kiek Now Us weer duidelijk van zich horen: de single ‘Hemel Zonder Bier’ is begin 2010 uitgebracht en wordt bijzonder goed ontvangen. Radiostations in het hele land hebben het nummer opgepikt en feestvierders zingen het aanstekelijke nummer overal luidkeels mee! Eind 2010 is de single ‘Zin An Leaven’ uitgebracht, en in 2011 komt Kiek Now Us samen met collega-bands Mooi Wark, WC Experience en De Richards met de single “Zomerfeesten”. Na “Proat Gin Poep”, uitgebracht in 2012, gaat Kiek Now Us samenwerken met Michiel Hoogenboezem, producer van onder meer De Dijk en Normaal. In 2013 levert dit de single ‘Wi-j Goan Niet Noar Huus’ op, die landelijk veel airplay krijgt. De band treedt onder meer live op bij 3FM (Giel Beelen) en Radio 538 (Edwin Evers). Begin 2014 brengt Kiek Now Us een nieuwe single uit, weer geproduceerd door Hoogenboezem. Kiek Now Us is door de jaren heen in de media dan ook niet onopgemerkt gebleven. Door TV-optredens bij onder andere RTL 4 en TV Gelderland en interviews en optredens bij onder meer 3FM, Radio 538 en vele regionale radiostations, laat Kiek Now Us ook op radio en TV geregeld van zich horen.

Naast eigen werk wordt het repertoire van Kiek Now Us aangevuld met covers.  Hierbij worden zowel Engels- en Nederlandstalige covers als dialectnummers met het kenmerkende enthousiasme van Kiek Now Us de zaal ingeslingerd. Alles van Status Quo’s ‘Rockin’ All Over the World’  tot aan  ’Jimmy’ van Boudewijn de groot bevindt zich in de setlijst, die geen optreden hetzelfde is.

Kiek Now Us is inmiddels in het hele land een veelgevraagde live-band. Ook in 2014 zet deze trend zich onveranderd door Door de vlammende live-shows met veel interactie met het publiek en een onverminderd enthousiasme verovert de band steeds meer podia. Met optredens bij tentfeesten, festivals, kermissen, in discotheken en andere evenementen toert Kiek Now Us weer vol gas door!

Kiek Now Us boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kiek Now Us boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Kiek now Us
Kiek now Us
Kiek now Us

Kiek now Us boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kiek now Us
Kiek now Us
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095