Klanttevredenheid
9
Plork en de Aannemers

Wil je Plork en de Aannemers boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Plork en de Aannemers voor een evenement.

Biografie Plork en de Aannemers

Plork en de Aannemers die bestaat uit een metselaar, stukadoor, timmerman en een idioot die zich de afgelopen vijf jaar zich op de kaart hebben weten te zetten. Plork en de Aannemers is het bewijs dat een band, die begon een kroeg, kan uitgroeien tot een feestband die nu al op menig opdrachtgever versteld heeft laten staan. Deze band is echt multi-inzetbaar. Denk hierbij aan een festival, discotheek, feesttent of een klein café. Jij noemt het en Plork en de Aannemers komen spelen. De band is zeer flexibel hier in en willen in alles meedenken. Wat maakt Plork en de Aannemers nu een populaire band? Dit komt omdat het feest en geingehalte erg belangrijk is voor de band. Dit maakt de band zeker onderscheidend ten opzichte van de andere bands. Daar draait het om. Dat de bezoekers met een lach naar huis gaan. “Als er na het vierde liedje geen polonaise ontstaat dan klopt er iets niet! “, aldus Plork en de Aannemers. Gegarandeerd dat Plork en de Aannemers voor zorgen. Enkele hoogtepunten uit dit vijf jarig jubileum zijn : Zwarte Cross, Dauwpop en Dutch Valley. Daarnaast waren de heren een veel geziende gast bij 3FM. Zo waren ze regelmatig te gast bij het Glazen Huis, Freaknacht, Ekstra weekend en Stenders Late Vermaak. Plork en de Aannemers boeken voor je event is zeker een toegevoegde waarde. Naast de stevige rock muziek, komt ook de nodige hoempapa muziek voorbij. Kortom het is een reis door verschillende muziekstijlen. Kijk anders hier alvast enkele video’s van Plork en de Aannemers. Informeer vrijblijvend bij éen van onze collega’s naar de beschikbaarheid en prijs voor boekingen van Plork en de Aannemers. Plork en de Aannemers boek je exclusief bij Viking Entertainment. Dit betekent dat Plork en de Aannemers hun agenda bij Viking Entertainment heeft neergelegd. Wij verzorgen alle zaken rondom een boeking.

Plork en de Aannemers boeken – Social Media
Boek je Plork en de Aannemers, dan wil je op de hoogte blijven wat ze daarnaast nog allemaal meer doen. Volg Viking Entertainment dan op de volgende Social Media kanalen Facebook, Twitter, Youtube, Instagram. . Zo blijf je onder andere op de hoogte van Plork en de Aannemers maar ook van de andere (cover)bands, artiesten en DJ’s die Viking Entertainment vertegenwoordigt.

Plork en de Aannemers boeken doe je bij Viking Entertainment!

Plork en de Aannemers boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Plork en de Aannemers

Plork en de Aannemers boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Plork en de Aannemers
Plork en de Aannemers
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095