Klanttevredenheid
9
Kevinski

Wil je Kevinski boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kevinski voor een evenement.

Biografie Kevinski

Kevin Gorczyński alias Kevinski raakt op zijn 10de zwaar onder de indruk van een clown van Cirque du Soleil.
Dat wilde hij ook, en niet zomaar een clown zijn, maar één van de allerbesten! 
Kevinski heeft daarom alle mogelijke opleidngen op mime gebied met succes doorlopen.
Clowns die de mime kunst beheersen zijn met een lantaarntje te zoeken, vooral omdat het een kunst is die wat van je vergt. 

Kevinski’s acts: 
Hij is een cartoonachtig karakter die blij is om elk persoon in het publiek te zien! 
Je kan niet alleen maar “gek” doen. Het gaat er om dat je de emoties van het publiek voelt, dat je met hun samen het moment beleeft. Om het publiek te raken met een lach of een traan, moet je bewust zijn van de mensen om je heen. Met zijn komische gezichtsuitdrukking en flexibele lichaam, probeert Kevinski het publiek mee te nemen in zijn clowneske reis in zijn acts. Hij zal binnenkomen met hoge energie om elk persoon te verwelkomen. Een warming-up waar je van zult lachen en klappen, maar ook zijn solo acts waarbij je kunt zitten en genieten, of zijn interactieve acts waarbij je samen met Kevinski plezier gaat maken!

Kevinski boeken

Kevinski met orkest: 
De Mime en het orkest; het geluid van de stilte! Live klassieke muzikanten en de kunst van de mime komen samen.  Geïnspireerd door de “Commedia dell’arte” komen diverse karakters tot leven bij één persoon. Maskers, maar ook bewegingen, flexibele gezichtsuitdrukkingen en het prachtige geluid van het strijkorkest geven de diverse karakters hun eigen leven.

Kevinski met een paard:
Paarden zijn slimme en intelligente dieren. Met de technieken van Natural Horsemanship en Western vindt Kevinski zijn weg in de samenwerking met deze dieren. Door het mime spel en Natural Horsemanship te combineren, beleven Kevinski en de paarden samen de gekste avonturen en laten ze de meest spectaculaire stunts zien. Gevuld met comedy en verwondering, is elke show weer anders dan de vorige! In samenwerking met Help with Horses.

Kevinski boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kevinski boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze acts/shows. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Kevinski
Kevinski
Kevinski
Kevinski
Kevinski
Kevinski
Kevinski
Kevinski

Kevinski boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kevinski
Kevinski
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095