Klanttevredenheid
9
Kevinski

Wil je Kevinski boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kevinski voor een evenement.

Biografie Kevinski

Kevin Gorczyński alias Kevinski raakt op zijn 10de zwaar onder de indruk van een clown van Cirque du Soleil.
Dat wilde hij ook, en niet zomaar een clown zijn, maar één van de allerbesten! 
Kevinski heeft daarom alle mogelijke opleidngen op mime gebied met succes doorlopen.
Clowns die de mime kunst beheersen zijn met een lantaarntje te zoeken, vooral omdat het een kunst is die wat van je vergt. 

Kevinski’s acts: 
Hij is een cartoonachtig karakter die blij is om elk persoon in het publiek te zien! 
Je kan niet alleen maar “gek” doen. Het gaat er om dat je de emoties van het publiek voelt, dat je met hun samen het moment beleeft. Om het publiek te raken met een lach of een traan, moet je bewust zijn van de mensen om je heen. Met zijn komische gezichtsuitdrukking en flexibele lichaam, probeert Kevinski het publiek mee te nemen in zijn clowneske reis in zijn acts. Hij zal binnenkomen met hoge energie om elk persoon te verwelkomen. Een warming-up waar je van zult lachen en klappen, maar ook zijn solo acts waarbij je kunt zitten en genieten, of zijn interactieve acts waarbij je samen met Kevinski plezier gaat maken!

Kevinski boeken

Op zoek naar een unieke en vermakelijke toevoeging aan uw zakelijke evenement? Maak kennis met Kevinski, een meester in mimiek en een komiek met een unieke gave om vreugde en verwondering bij uw publiek te brengen.

Met zijn cartoonachtige verschijning en uitzonderlijke mime-vaardigheden, is Kevinski een bron van hilariteit en creativiteit. Hij betovert uw publiek met komische gezichtsuitdrukkingen en zijn flexibele lichaam.

Kevinski staat garant voor lachen en verhalen vertellen, en hij kan uw (zakelijk) evenement tot leven brengen. Of het nu een bedrijfsbijeenkomst, conferentie, productlancering is, hij voegt humor en sprankeling toe! 

Hij biedt verschillende samenwerkingsmogelijkheden, van als fysiek acteur tot de rode draad van uw evenement tot aanbieden van zijn eigen shows.

Maatwerk is ook mogelijk, afgestemd op uw specifieke behoeften en thema's.

Kevinski is de non verbale sleutel tot een onvergetelijke en vermakelijke ervaring voor uw (zakelijke) evenement. Boek hem vandaag nog en til zelfs internationale evenementen naar een hoger niveau met zijn mime kunsten! 

Kevinski boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kevinski boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze acts/shows. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Kevinski
Kevinski
Kevinski
Kevinski
Kevinski
Kevinski
Kevinski
Kevinski
Kevinski

Kevinski boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kevinski
Kevinski
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095