Klanttevredenheid
9
Kevin Madero

Wil je Kevin Madero boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kevin Madero voor een evenement.

Biografie Kevin Madero

Kevin Madero is een spontane en enthousiaste zanger van 23 jaar uit Eindhoven, die zich door zijn unieke stemgeluid en brede repertoire weet te onderscheiden van zijn collega’s.

Als kleine jongen was Kevin al met muziek bezig. Op 14 jarige leeftijd zong Kevin al voor publiek. Dat begon in Eindhoven in het stamcafé, maar nu bijna 10 jaar later staat hij door het hele land op diverse podia met zijn eigen repertoire.

Zijn 1e single “Zo zonder jou” is op 2 december 2012 uitgekomen en is een goede start van een veelbelovende carrière. In 2013 kwam de single “Zomerparadijs” uit en eind 2014 de laatste nieuwe single uit van Kevin, “Dat komt allemaal door jou” welke helemaal bij Kevin’s eigen stijl past. Begin dit jaar was Kevin te zien in de eerste aflevering van SBS6- Bloed, zweet en tranen alwaar hij het prachtige “Kon ik nog maar even bij je zijn” zong. Kevin Madero is een welkome, muzikale verassing op ieder feest!

 

Kevin Madero boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kevin Madero boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Kevin Madero boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kevin Madero
Kevin Madero
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095