Klanttevredenheid
9
Kennèh

Wil je Kennèh boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kennèh voor een evenement.

Biografie Kennèh

Kennèh; feest, muziek en bovenal enorm gezellig.

Kennèh is dé Nederfolkband uit de Achterhoek die al jarenlang zijn onstuimige sporen trekt door het hele land. Of de mannen van Kennèh nou spelen in een donker bruin café, in feesttenten of op festivals, altijd zorgen ze ervoor dat het publiek terecht komt in een ouderwets gezellig feest.

En hoe zorgt Kennèh ervoor dat hun publiek verandert in een dansende, zingende en gebroederlijke menigte? Simpel, volgens de mannen! Grijp een drumstel, bas, gitaar en hang een trekzak om. Pak als stevige basis herkenbare nummers van onder andere Limburgse trots Rowwen Hèze, Pater Moeskroen en het Brabantse BZB. Voeg daar wat herkenbare Nederpopklassiekers, in geheel eigen stijl gebracht aan toe en voilà!

Kennèh stond als support act al voor vele bands. Een kleine greep; Normaal, Rowwen Hèze, Pater Moeskroen, BZB, The Golden Earring en De Dijk. Inmiddels is Kennèh uitgegroeid tot een volwaardige festivalband. Bewijs hiervan werd geleverd tijdens energieke optredens op festivals als ‘De Zwarte Cross’, ‘Huntenpop’ en ‘De Nijmeegse Vierdaagse Feesten’.

Kennèh boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kennèh boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Kennèh

Kennèh boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kennèh
Kennèh
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095