Klanttevredenheid
9
BZB boeken

Wil je BZB boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van BZB voor een evenement.

Biografie BZB

BZB boeken is eigenlijk de juiste keuze voor elk evenement. Hoe is BZB eigenlijk begonnen? Het begon met een eenmalig optreden is nu uitgegroeid tot een grip in het Nederlandse live/festival circuit. BZB kan putten uit een bak van enorm veel live ervaring. BZB kun je vergelijken met een kameleon. Bij elk optreden passen zich aan, en voelen daardoor op elke podium thuis. Tot een grote feesttent of in een kroeg, of misschien toch een sfeervolle unplugged optreden in het theater of festival, alles behoort tot de mogelijkheden van BZB. Dat het Nederlandse live/festival circuit BZB ruimschoots heeft ontdekt, kun je wel terug zien op de vele festivals waar BZB al een keer heeft gespeeld: Pinkpop, Parkpop, Festyland, Lowlands, Paaspop en Zwarte Cross.

Wat kun je van BZB verwachten? Feest, spelplezier, interactie en theatrale acts alles bij elkaar gegooid in een liveshow. Natuurlijk komen de hits van BZB ook ten gehore: Echte Vrienden, Koning Pintenman, Ik leer het Nooit en de Bankzitter. Door dit alles is is stilstaan eigenlijk onmogelijk. Bekijk hier de video's van BZB. BZB geeft je een feestgarantie, de massa zal snel omgetoverd worden tot een feestend publiek. Alles samengevat. BZB is een unieke maar zeer ervaren band, die precies weet hoe zij het feest kunnen overbrengen naar het publiek. Interesse om BZB te boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag met het boeken van BZB voor jouw evenement.
 

BZB boeken - Offerte

Wil je een offerte ontvangen om BZB te boeken. Vul dan vrijblijvend het offerteformulier in. Onze medewerkers staan voor je klaar om al de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast kunnen zij je de prijs vertellen van BZB.

BZB boeken doe je bij Viking Entertainment!

BZB boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
BZB boeken
BZB boeken

BZB boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
BZB boeken
BZB boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095