Klanttevredenheid
9
Meuk

Wil je Meuk boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Meuk voor een evenement.

Biografie Meuk

De mannen van MEUK kwamen elkaar al vele malen tegen, al wisten ze dit zelf nog niet... Hun voorliefde voor de onvervalste Nederlandstalige boeren rock muziek bracht hen al vaak samen in de feesttenten waar bands als Normaal, Jovink, BZB, Rowwen Heze, Pater Moeskroen en vele anderen speelden.
 

Waar het allemaal begon 


Op een avond stonden ze, licht onder invloed, tijdens een van deze feesten, samen aan de bar een raakten aan de praat. Wat begon met een opmerking over een kuif eindigde met de dronkenmanswoorden: "WIJ WORDEN DE VOLGENDE GROTE ROCKBAND VAN NEDERLAND!" Richard hoorde vanaf een afstandje deze woorden, lachte ontroerd en stuurde de heren naar huis om hun roes uit te slapen...

De volgende ochtend belde Richard de mannen op met de vraag of ze nog steeds van plan waren een grote boerenrockband in Nederland te worden. Het antwoord van alle mannen was volmondig: "JA!" Na wat overleg in een oude loods kreeg iedereen een instrument in zijn handengedrukt: Terry ging zingen, Frank kreeg de drums en Antoine pikte de accordeon van mijn opa in. Richard vertrouwde zoals altijd op zijn gitaar, welke hij al jaren bespeelde.
 

Stevige Nederlandstalige rockmuziek 

Onderweg naar een van de repetities zag Terry een man in pak langs de weg staan liften. Hij nam hem mee en ze raakten aan de praat. Zijn naam was Joost en hij was een butler, werkeloos geraakt door de crisis. Uit medelijden heeft MEUK Joost toen voor een klein bedrag geadopteerd, zodat hij vanaf dat moment mocht zorgen voor het welzijn van de band. Hierdoor konden de mannen zich vol overgave storten op het zorgeloze leven van een echte rocker, gevuld met muziek, bier en uitslapen en ongezond eten...

En zo is het gekomen dat de mannen van MEUK nu de podia van Nederland bestormen met covers van hun favoriete bands EN met eigen nummers. Stevige Nederlandstalige rockmuziek, aangevuld met een eigen frietkar met het onvolprezen "Frietje MEUK", welke garant staat voor een knallend rock en roll feest.

Hou je vast, want MEUK GUT'R OP!

Meuk boeken doe je bij Viking Entertainment!

Meuk boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Meuk boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Meuk
Meuk
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095