Klanttevredenheid
9
Pater Moeskroen

Wil je Pater Moeskroen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Pater Moeskroen voor een evenement.

Biografie Pater Moeskroen

Het allereerste optreden van Pater Moeskroen vindt plaats op 26 januari 1986 in café van Zanten te Amersfoort. De aanstekelijke mix van vrolijke pop-folk deunen  en humoristische teksten slaat meteen aan. Vanaf dat moment speelt de band  steeds vaker in Nederland en België, hetgeen leidt tot grote hits als Roodkapje, Hela Hola en Laat maar waaien. Behalve dat Pater Moeskroen een graag geziene  gast is op festivals, gaat de groep ook de theaters in en is daarin wellicht nóg succesvoller. Op het theaterpodium komen de talenten van de zes  multi-instrumentalisten nog beter naar voren en is er, naast kolderieke muzikale fratsen, ook plaats voor ontroering en diepgang. Inmiddels heeft de groep maar liefst negen theaterprogramma's achter de rug en zijn er 18 albums en 4 dvd's verschenen. 

In 2010 nemen de bandleden de tijd om,  naast de gebruikelijke zomeroptredens, nieuw repertoire te schrijven voor het  theaterprogramma 'Pater Moeskroen en de Kelten'. In het najaar spelen ze een  eerste drie try-outs van deze show, die wordt geregisseerd door de jonge Michelle van Daalhoff, waarna ze in december de gelijknamige cd opnemen. Het  jaar 2011 begint met een meer dan volle agenda. De tournee is van start gegaan  en het album komt uit op de premieredag. Die premiere valt samen met het  zilveren jubileum van Pater Moeskroen: de band is 25 jaren jong!

Pater Moeskroen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Pater Moeskroen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Pater Moeskroen
Pater Moeskroen
Pater Moeskroen
Pater Moeskroen

Pater Moeskroen boeken?

EUR Prijs v.a. € 3000,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Pater Moeskroen
Pater Moeskroen
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095