Klanttevredenheid
9
Keizer

Wil je Keizer boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Keizer voor een evenement.

Biografie Keizer

Keizer, Geboren in het Surinaamse Paramaribo en opgegroeid in Nederland is vandaag de dag één van de meest opgevallen nieuwkomers in de Nederlandse scene. Keizer rapte al op jonge leeftijd mee met bepaalde hiphop tracks die hij in zijn jeugd voorbij zag komen. Vanaf zijn 15e hield hij zich al bezig met optreden voor zijn eigen publiek. Hij kreeg zoveel positieve reacties dat hij besloot om teksten voor zichzelf te gaan schrijven en zijn eigen stijl te creëren.

Naast zijn herkenbare lay back stem heeft Keizer ook de gave om heel duidelijk en snel te rappen plus is hij goed in improviseren. Zo mag hij zichzelf al een aantal jaar regerende freestyle kampioen van Leiden (Summerjam) noemen en dit allemaal zonder zichzelf te hebben ingeschreven.

Keizer heeft naast zijn solo projecten ook zijn eigen groep genaamd: Black Side, waaronder de rapper en producer Bombeboy en de rappers Lloydstar & Roots. In 2006 heeft Keizer zeker van zichzelf laten horen, dat alleen maar door wat losse tracks op het internet te gooien. Hij werd hij in een korte periode meteen erkent als een artiest op niveau. Zo heeft hij een videoclip geschoten met rappers Don.G en Nino van de hiphop formatie LSD waar o.a. Rapper Lexxxus ook in verscheen, heeft hij een bijdrage geleverd aan de eerste track en videoclip van spec's rapper Darryl z'n mixtape en heeft hij nog een track met zanger D Love op internet staan.

Keizer's leven is niet altijd koek en ei geweest. Hij heeft een aantal keer vastgezeten, maar is inmiddels weer vrij, en klaar om de game over te nemen.

 
 

Keizer boeken doe je bij Viking Entertainment!

Keizer boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Keizer
Keizer

Keizer boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Keizer
Keizer
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095