Klanttevredenheid
9
Dopebwoy

Wil je Dopebwoy boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dopebwoy voor een evenement.

Biografie Dopebwoy

Dopebwoy werd 14 maart 1994 geboren met de naam ‘Jordan Jacott’ in Amsterdam. Hij woonde daar met zijn vader, moeder en broer en op zijn 5e verhuisde Jordan naar Almere. In zijn jeugd was hij een goede voetballer. Al snel kwam Jordan op een ander pad terecht, namelijk muziek!. Jordans vader is een DJ (DJ Flash) en die was dagelijks bezig met muziek en leerde Jordan van alles. Jordan maakt beats maar had niemand om voor te produceren, dus had Jordan zijn eerste Engelstalige track opgenomen op zijn eigen beat onder de naam ‘Kleine’. Maar al gauw stapte Dopebwoy over op Nederlands talige rap. Hij heeft verschillende Nederlandstalige tracks uitgebracht en begon steeds meer door te breken bij het grote publiek.

Dopebwoy boeken

Toen dropte Dopebwoy zijn eerste videoclip featuring: Lexxxus, Rasskulz, Donny Baby en Scotteboii genaamd ‘Beatrix’. Dit nummer was een echte banger en met deze track liet Dopebwoy zien dat hij ook kan rappen. Na deze track wilde mensen meer van hem zien, maar Dopey had geen beats.

Boekingen Dopebwoy

Zijn oom DJ Jeff gaf hem Reason en FL Studio 6/7. Toen hij de programma’s had ging hij meteen aan de slag, en maakte de hele dag door beats. In hetzelfde jaar schreef hij een commerciële track genaamd ‘Zomer’ voor Kempi. Maar Kempi dropte een verse op de track en Dopebwoy bracht hem uit. Diezelfde week stond dat nummer op nummer twee weken lang op nummer 1 in de Juize.FM Top 5. Later  begon Dopebwoy samen te werken met Jowy Rosé, en Jowy liet Dopebwoy kennis maken met het label Streetknowledge. Toen begon Dopebwoy verschillende tracks voor onder andere zichzelf maar ook voor veel andere artiesten te maken zoals: F1rstman, SBMG, Boef, Louivos, Mula B, Chivv, 3robi, Hansie, Bizzey en ga zo maar door.

Dopebwoy boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dopebwoy boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze rapper. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Dopebwoy boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dopebwoy
Dopebwoy
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095