Klanttevredenheid
9
Famke Louise

Wil je Famke Louise boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Famke Louise voor een evenement.

Biografie Famke Louise

Famke Louise is een bekende Nederlandse artiest, geboren op 9 december 1998 in Amsterdam, die haar roem vergaarde door het delen van haar dagelijks leven en belevenissen op YouTube en Instagram als vlogger en zangeres/rapper.
In 2017 bracht ze haar eerste single "Op Me Monnie" uit, die al snel populair werd in Nederland. Ze heeft sindsdien verschillende albums en singles uitgebracht, waaronder de populaire nummers "Vroom" en "SLIDE".

Behalve haar muzikale carrière heeft Famke Louise ook deelgenomen aan diverse televisieprogramma's, zoals "Expeditie Robinson" en "Jachtseizoen".

Recentelijk heeft Famke Louise ervoor gekozen om haar artiestenleven op een lager pitje te zetten vanwege haar zwangerschap, maar ze maakt in 2023 haar comeback met haar nieuwe nummer "In Het Donker". Bovendien heeft ze verschillende grote muzikale samenwerkingen in de planning. Famke Louise is een van de artiesten om in de gaten te houden.

Famke Louise boeken doe je bij Viking Entertainment!

Famke Louise boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Famke Louise
Famke Louise
Famke Louise
Famke Louise
Famke Louise
Famke Louise

Famke Louise boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Famke Louise
Famke Louise
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Gerelateerde artiesten
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095