Klanttevredenheid
9
Josylvio

Wil je Josylvio boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Josylvio voor een evenement.

Biografie Josylvio

Josylvio (1992) is een rapper van Egyptische/Nederlandse afkomst en heeft in een krappe twee jaar tijd verschillende gouden en platina platen aan zijn naam weten schrijven.

Zijn debuutsingle en tevens gouden plaat ‘Le7nesh’ bracht hij uit in 2015; een samenwerking met Sevn Alias en geproduceerd door Esko. Het succes van zijn debuutsingle bleef niet lang onopgemerkt en al snel volgde zijn debuutalbum ‘Ma3seb’ in 2016 met nog meer samenwerkingen waaronder met Hef, Lijpe, Cho, Kevin en Adje.

Josylvio heeft inmiddels zijn tweede album ‘Twee Gezichten’ uitgebracht in 2017 en wist binnen een korte tijd gouden platen te ontvangen voor zijn tracks ‘Abu Dhabi’ en ‘Kleine Jongen’. Zijn lead single ‘Westside’ is inmiddels platinum en hij en zijn muziek zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphop en rap scene. Ook in het festival circuit maakt Josylvio zijn naam meer dan waar en heeft hij inmiddels gestaan op WOO HAH, Encore, Appelsap, Dutch Valley, Vestival en Summer Festival in Antwerpen.

Hoewel zijn vogelvlucht van ‘een jongen op straat’ tot ‘een jongen op het podium’ snel ontwikkelde, kwam het voor hem uit onverwachte hoek. Josylvio bracht zijn jeugd door in ’t Gooi, maar voelde niet veel voor het rechte pad. Zijn rebelse en turbulente tienerjaren heeft hij doorgebracht op een school voor ‘Zeer Moeilijke Opvoedbare Kinderen’, maar één ding wist hij wel zeker en dat was dat hij wou rappen. Samen met zijn klasgenoot Esko maakte zij samen liedjes maar verloren zij het contact nadat Josylvio van school werd gestuurd. Een paar jaar later kwamen ze weer in contact door stom toeval. Josylvio probeerde een ‘Esma’ te bellen maar drukte per ongeluk op ‘Esko’. Van een gesprek met het meisje is niks meer geworden, maar tussen hem en Esko bloeide de vriendschap weer op tot meerdere tracks en gouden platen.

In september 2017 bracht Josylvio de track ‘Ride or Die’ uit geproduceerd door Esko en wist binnen week te belanden op de felbegeerde nummer 1 positie in de officiële hitlijst van Nederland. Een uitzonderlijke prestatie voor een solo artiest zonder featurings en bekroond met een dubbel platina award. In 2018 presteerde hij wederom hetzelfde door een nummer 1 hit te scoren met de track ‘Catch up’, de tweede single van zijn album ‘Hella Cash’

Josylvio boeken doe je bij Viking Entertainment!

Josylvio boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Josylvio boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Josylvio
Josylvio
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Gerelateerde artiesten
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095