Klanttevredenheid
9
Katelijne van Otterloo

Wil je Katelijne van Otterloo boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Katelijne van Otterloo voor een evenement.

Biografie Katelijne van Otterloo

"Katelijne van Otterloo is overtuigende jazz zangeres met groot improvisatievermogen en onderscheidende performance. Een personality die met veel gemak en beeldend zingt. Deze charmante zangeres staat samen met haar duo, trio of band garant voor een spannend,  swingend en soms ook ontroerend samenspel. Het is muzikaal, puur en bovenal volstrekt natuurlijk." (Imme Schade van Westrum)

Katelijne is uitgegroeid tot een van de betere jazz zangeressen van Nederland met een bijzondere en eigenwijze performance en vele succesvolle optredens. Door niemand minder dan Europe's First lady of Jazz, Rita Reys, wordt Kateljne aangeprezen als jazz zangeres die haar vak verstaat.

Met talenten als Michiel Buursen op piano, Bas van Otterloo op bas, Arno van Nieuwenhuize op drums en Wolf Martini op gitaar, is zij te zien op de meest uiteenlopende podia.

Een spannend en muzikaal team dat bestaat uit bijzonder getalenteerde mensen die elkaar telkens weer blijven boeien en uitdagen in de muziek, waardoor het publiek, van welke aard dan ook, steeds weer door Katelijne en haar 'team' wordt verrast door enthousiasme, energie, kwaliteit en originaliteit.

 

Katelijne van Otterloo boeken doe je bij Viking Entertainment!

Katelijne van Otterloo boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Katelijne van Otterloo
Katelijne van Otterloo
Katelijne van Otterloo

Katelijne van Otterloo boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Katelijne van Otterloo
Katelijne van Otterloo
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095