Klanttevredenheid
9
Karsu

Wil je Karsu boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Karsu voor een evenement.

Biografie Karsu

De Amsterdamse zangeres en pianiste Karsu  heeft in haar nog jonge carrière al in meer dan twintig landen opgetreden, stond drie keer in de befaamde Carnegie Hall in New York en speelde twee keer op het North Sea Jazz Festival. In 2012 verscheen haar debuutalbum ‘Confession’, dat lovende kritieken kreeg zoals bijvoorbeeld vier (van de vijf) sterren van NRC en van Nu.nl, de Telegraaf schreef “bruisende plaat” en Trouw “Confession verraadt een vedette in de dop”.

Korsu boeken

In september 2015 verscheen haar tweede studioalbum ‘Colors’, dat wederom warm werd ontvangen (de Telegraaf “We gaan nog lang plezier van haar hebben” en muziekmagazine OOR “een zeer kleurrijk vervolg in een ongetwijfeld nog heel lange en verrassende loopbaan”) en waarvoor ze in juni 2016 de Edison Jazzism Publieksprijs in ontvangst mocht nemen. In 2017 speelde ze in de theaters ‘Play My Strings’, waarin ze voor het eerst een diepere inhoudelijke invulling gaf aan haar theaterconcert. Het Parool gaf Karsu vier (van de vijf) sterren: “Haar stem is een machtig wapen dat in het Engels kraakhelder en zeer toegankelijk klinkt, terwijl hij in het Turks ontroert en mystificeert.” en “Bruggenbouwer is een te zwak woord, Karsu ziet het water niet eens.”

Karsu boeken voor jouw evenement 

Momenteel staat Karsu op de planken met ‘Karsu plays Atlantic Records’. De NRC schreef over de voorstelling “Karsu brengt beslist hoge kwaliteit in haar vertolking vol dynamiek”, het Brabants Dagblad “veelzijdig en wervelend optreden” en Theaterparadijs “de muziek is geweldig”.

Karsu boeken doe je bij Viking Entertainment!

Karsu boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit multi-talent. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Karsu
Karsu
Karsu

Karsu boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Karsu
Karsu
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095